Gå direkt till innehåll

Regioner: Skåne

Bilden är en illustration av Grönhult, Sege Park i Malmö.

BoKlok plusenergipilot Grönhult utmanar energikraven

BoKlok ska bygga flerfamiljshuset Grönhult i Malmö, som med flertalet innovativa och hållbara lösningar, kommer att producera mer energi än vad det gör av med. Grönhult blir därmed ett plusenergihus och hamnar dessutom på nära 90 % under dagens energikrav för nybyggda bostäder.

Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande i Landskrona, Elias från Pilängskolan och Niclas Bagler, Executive Vice President och landschef BoKlok Sverige tog tillsammans första spadtaget.

Stort intresse för BoKloks spadtag i Karlslund, Landskrona

Ett första spadtag har tagits för ytterligare hållbara hem och trygga BoKlok-kvarter i området Karlslund i Landskrona. BoKlok fortsätter därmed bidra till att området går vidare på den förvandlingsresa som staden har initierat. En av de boende fick dessutom själv chansen att fatta tag i spaden, för att markera starten för BoKloks nya radhus.

Illustration av det nya kvarteret BoKlok Astrakan, på Drottninghög i Helsingborg.

BoKlok bygger fler hem på Drottninghög, Helsingborg

Fredagen den 20 maj startar försäljningen av den tredje och sista etappen av BoKloks nya hem på Drottninghög i Helsingborg. De 52 lägenheterna har planerad byggstart hösten 2022, med beräknad inflyttning runt årsskiftet 2023/2024.

Illustration av det nya kvarteret BoKlok Vattentornet, Hyllie, Malmö.

BoKlok bygger lägenheter och radhus i Hyllie, Malmö

På tomten söder om Hylliebadet i Malmö växer det nya bostadsområdet Hyllieäng fram. Här ska det bli bostäder, förskola och en ny park. BoKlok ska bygga 49 bostadsrätter i form av lägenheter och radhus, med säljstart redan i april. Inflyttningen är beräknad till sommaren 2023.

Illustration av trädgårdssida, med egen altan och förråd. BoKlok Månstenen i Karlslund, Landskrona. OBS! Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.

Fler får möjligheten att bo klokt i Landskrona

Tisdagen den 12 april startar försäljningen av de bostadsrättshus som BoKlok ska bygga i Karlslund, Landskrona. Alla som anmält sitt intresse ges möjlighet att delta på säljstarten där det avgörs i vilken ordning man får välja bostad. Det nya kvarteret är del i det omfattande utvecklingsplanerna av Karlslundsområdet, med byggstart efter sommaren och beräknad inflyttning sommaren 2023

Illustration av den gemensamma innergården, med växthus och klubbhus, SilviaBo i Mariastaden i Helsingborg.

Var med och namnge BoKloks första SilviaBo-projekt!

I Mariastaden i Helsingborg bygger BoKlok det första fullskaliga SilviaBo-projektet. Vi behöver ett namn på projektet och utlyser därför en tävling. Deltar gör man enkelt genom att besöka boklok.se/namntävling för att lämna sitt bidrag. Alla inkomna svar kommer att gås igenom av en jury bestående av medlemmar från BoKlok och Silviahemmet, som i början av 2022 avslöjar det vinnande namnet.

Illustration av entré, parhus i BoKlok Lyckotäppan, Viken.

Kloka rad- och parhus säljs i Viken

Torsdagen den 25 november startar försäljningen av BoKloks radhus och parhus i Vikens hage, Viken. Alla som anmäler sitt intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att vara med i en turordningsdragning, som avgör i vilken ordning man får välja sin nya bostad. Byggstart är planerad till våren 2022, med beräknad inflyttning våren 2023.

Illustration av de nya husen i BoKlok Dahlian, med egna uteplatser som vetter mot fin utsikt och natursköna omgivningar.

Försäljningsstart av BoKloks nya kvarter med rad- och kedjehus i Häljarp, Landskrona

Onsdagen den 5 maj startar BoKlok försäljningen av en andra etapp med bostäder i Häljarp utanför Landskrona. Alla som anmäler intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att delta på den livesända säljstarten med turordningsdragning. Dragningen bestämmer i vilken ordning man får välja bostad. Byggstart är planerad till hösten 2021, med beräknad inflyttning till sommaren 2022.

Socialt engagemang och skolsamarbete på Rosengård

Socialt engagemang och skolsamarbete på Rosengård

Som en del i utvecklingen av området kring Rosengårdsfältet har BoKlok arbetat nära Malmö stad. En social agenda för området resulterade i bland annat ett samarbete med Rosengårdsskolan och deras elever.

Illustration av interiör, enfamiljshus från BoKlok. OBS! Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma i slutgiltig byggnation.

Nu kommer BoKlok tillbaka till Häljarp med rad- och kedjehus

Efter en lyckad försäljning av en första etapp med lägenheter på Häljarps ängar, kommer BoKlok nu tillbaka med 25 rad- och kedjehus. Försäljningen är planerad att starta till våren 2021, med beräknad inflyttning ett år senare.

Illustration av entrésida ned uppfart och farstukvist, BoKlok Magasinet i Hässleholm.

​Kloka radhus säljs i Hässleholm

T4-området i västra Hässleholm växer med 23 radhus från BoKlok. Torsdagen den 5 november startar försäljningen. Alla som anmält intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att vara med i den onlinesända turordningsdragningen som avgör i vilken ordning man får välja bostad. Byggstart är planerad till våren 2021 och inflyttning är planerad till våren 2022

Översiktsilllustration av det kommande kvarteret med radhus (BoKlok Mittpunkten) och lägenheter (BoKlok Koordinaten) i Kvarnbäck, Höör.

​Nu startar försäljningen av nytt bostadskvarter i Höör

På torsdag den 22 oktober startar försäljningen av lägenheter och radhus från BoKlok, i Kvarnbäck, Höör. Alla intresserade kan anmäla sig till en livesänd säljstart med turordningsdragning. Dragningen bestämmer i vilken ordning kunderna får välja sin nya bostad. Byggstart är planerad till våren 2021, med beräknad inflyttning vintern/våren 2022.

Översiktsillustration av det kommande kvarteret BoKlok Snödroppen i Häljarp, Landskrona.

​Nu startar BoKlok försäljningen av lägenheter i Häljarp, Landskrona

Torsdagen den 8 oktober startar försäljningen av de 44 lägenheter som BoKlok ska bygga på Häljarps ängar i Landskrona. Alla intresserade ges möjlighet att vara med i den livesända turordningsdragningen, som bestämmer i vilken ordning kunderna får välja bostad. Byggstart är planerad till december 2020, med beräknad inflyttning hösten 2021.

Visa mer