Gå direkt till innehåll
Fem höjdpunkter från 2021

Nyhet -

Fem höjdpunkter från 2021

När BoKlok Sverige ser tillbaka på 2021 har det varit både ett spännande och utmanande år. Mitt i en pandemi har stora investeringar och digitalisering drivits igenom med hjälp av fantastiska medarbetare, för att se till att BoKlok fortsätter utveckla den gröna visionen för framtiden, samtidigt som arvet från Skanska och IKEA lever vidare.

BoKlok Sveriges landschef Niclas Bagler summerar årets fem stora höjdpunkter:

1. BoKloks gröna resa fortsätter framgångsrikt med rekryteringar av nya, erfarna medarbetare inom området samtidigt som stora investeringar görs i ett grönt pilotprojekt med innovativa lösningar – BoKlok Grönhult i Malmö. BoKloks mål är klimatneutralitet år 2030, i hela värdekedjan.

2. För att bättre tillgodose kunders behov och verkligen erbjuda en uppdaterad, sammanhållen upplevelse av BoKlok, gjordes 2021 en rad olika förändringar. En ny hemsida med ökad användarvänlighet lanserades, ett nytt kundhanteringssystem med ökade möjligheter att tillgodose varje kunds behov utvecklades, och BoKloks digitaliserade säljstart har under året utvecklats ytterligare – för att på ett modernt sätt skapa möjligheter för kunder att delta i en rättvis säljprocess utan krav på fysisk närvaro.

3. Under 2021 har en stor andel byggrätter skapats och BoKlok planerar för en rad projekt under 2022, då planen är att bygga över 1000 nya hållbara hem, för de många människorna.

4. BoKlok är stolt partner till stadsmässan H22 City Expo i Helsingborg, som går av stapeln sommaren 2022. Här har det under året arbetats mot en lansering av BoKloks boendekoncept för seniorer, SilviaBo, med det första fullskaliga SilviaBo-projektet, såväl som utveckling av tre bostadskvarter i förnyelseprojektet DrottningH i stadsdelen Drottninghög,

5. Stolta medarbetare ger nöjda kunder, det har vi på BoKlok vetat länge. Det har året verkligen visat, med positiva medarbetare som kämpat på under en mycket speciell tid med restriktioner. BoKloks anställda har under 2021 arbetat antingen på hemmakontor eller på byggarbetsplatser med strikta restriktioner. Oavsett har engagemanget varit på topp för att fortsätta BoKloks arbete för att fler ska kunna bo i ett tryggt, trivsamt och hållbart hem.

BoKlok är ett företag i stark tillväxt, och en stabil grund att stå på inför kommande år. Stort tack till alla fantastiska medarbetare som gjort 2021 till ett så givande år. Med ett starkt resultat från 2021 önskas alla ett gott slut - vi ses i 2022!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll