Gå direkt till innehåll
Roba Ghadban ny hållbarhetschef för BoKlok Sverige

Pressmeddelande -

Roba Ghadban ny hållbarhetschef för BoKlok Sverige

Roba Ghadban blir ny hållbarhetschef för BoKlok Sverige med fokus på miljö, hälsa och säkerhet. Hon kommer senast från en roll som gruppchef för hållbara affärer, stadsutveckling och social hållbarhet på Skanska Sverige. Tidigare har hon haft roller som miljöchef och miljöspecialist inom Skanska.

- Jag är väldigt glad att Roba har valt att börja hos oss på BoKlok och att vi därmed får in hög kompetens inom hållbarhetsområdet. Detta är en nyinrättad tjänst i BoKlok Sverige och en viktig pusselbit som kommer att bidra till vår resa mot att bli klimatneutrala 2030. Roba kommer att bidra med lång erfarenhet och stort engagemang inom både miljöfrågor och social hållbarhet och är en mycket uppskattad ledare, säger Niclas Bagler, Chef BoKlok Sverige.

- Jag ser verkligen fram emot att börja på BoKlok. Behovet av hållbara bostäder för människor med vanliga inkomster är stort och här har BoKlok en viktig roll att fylla. BoKlok bidrar varje dag till att skapa en mer hållbar bostadsmarknad både ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Det ska bli väldigt roligt att bli en del av det arbetet. Det känns också väldigt spännande att få arbeta med BoKloks ambitiösa klimatmål där industriellt träbyggande är en avgörande faktor för att nå målet, säger Roba Ghadban.

  Roba Ghadban börjar på BoKlok Sverige i oktober.

  Ämnen


  BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt närmre 12 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 2019 lanserades BoKlok också i Storbritannien.

  Kontakter

  Jacob Birkeland

  Jacob Birkeland

  Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

  Relaterat innehåll