Gå direkt till innehåll
BoKlok växer i Norrland

Nyhet -

BoKlok växer i Norrland

BoKlok satsar i norra Sverige med ambitionen att ha verksamhet över hela Norrland. I linje med detta har organisationen nu rekryterat två seniora profiler inom fastighet och projektanläggning.

Magnus Pudas anställs som affärsutvecklare och kommer att ansvara för strategiska markförvärv i norra Norrland, med fokus på Umeå, Luleå och Skellefteå. Fredrik Lindvall anställs i rollen som projektchef och kommer att ansvara för vår projektverksamhet i norra Norrland.

- Vi är otroligt glada över att ha rekryterat två så starka profiler för vår satsning i Norrland! De har båda lång erfarenhet inom branschen och kommer att vara en stor tillgång för att kunna bygga fler hållbara hem för de många människorna, säger Jonathan Klintdahl, marknadsområdeschef norr, BoKlok Sverige.

Både Magnus Pudas och Fredrik Lindvall börjar sin anställning 1 april och kommer att utgå från Umeå.

Idag har BoKlok 15 medarbetare i norra Sverige, placerade i Borlänge, Gävle, Sundsvall, Östersund och Umeå. Med nyrekryteringarna är verksamheten nu fullt bemannad och redo att ta sig an kommande bostadsprojekt i norra Sverige.

- Vi har nu ett flertal spännande projekt i vår pipeline och ser fram emot att fortsätta vår resa i norra Norrland, säger Jonathan Klintdahl.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Sacha Pardon

Sacha Pardon

Presskontakt Presschef 0702-76 34 26

Relaterat innehåll