Gå direkt till innehåll
BoKlok får ny hemsida och grafisk profil

Nyhet -

BoKlok får ny hemsida och grafisk profil

Sedan i förra veckan möts BoKloks potentiella kunder och andra intressenter av en helt ny hemsida, med en ny grafisk profil.

BoKloks hemsida är gemensam för hela BoKlok samtidigt som den är anpassad till de fyra marknadernas - Sverige, Norge, Finland och Storbritannien - olika förutsättningar.

- Det var dags för en uppdatering; vår tidigare hemsida utvecklades 2014 och den grafiska profilen 2017; att leva och kommunicera i en mer digital värld ställer nya krav på oss, säger Charlotta Herte, SVP Market & Communications på BoKlok.

Den nya hemsidan kommer att stötta marknadsföringen och försäljningen samt stärka upp kommunikationen med alla BoKloks intressenter. Tillsammans med ett nytt CRM-system (Customer Relationship Management) som också nyligen har lanserats, är BoKlok nu rustat för att optimera de digitala kanalerna och anpassa kommunikationen till varje enskild kund.

Den uppdaterade grafiska profilen ska stötta BoKloks nuvarande och framtida kunderbjudanden, på alla marknader.

Charlotta Herte berättar vidare:

- Ambitionen har varit att förmedla en naturlig och något lugnare känsla, i linje med rådande trender i vårt samhälle. Det har också varit viktigt att signalera ett skandinaviskt arv, inte minst viktigt då vi nyligen tagit klivet in på den brittiska marknaden.

Det nya svenska flerfamiljshuset Multi, ritat av välrenommerade arkitektbyrån sandellsandberg, är som exempel starkt inspirerat av det svenska landskapet.

Ambitionen med den grafiska profilen har också varit att spegla BoKloks ägares - Skanska och IKEA - varumärkesutveckling.

BoKloks samarbetspartner i utvecklingsarbetet av både hemsida och grafisk profil är Bombayworks.

- Det har varit ett givande och spännande samarbete. Att få ta fram både hemsidan och den grafiska profilen har hjälpt oss på Bombayworks av få bättre inblick i BoKlok och därmed en möjlighet att ta fram något som representerar varumärket rättvist och som hjälper BoKloks resa framåt. Vi har landat i en hemsida som är användarvänlig, modern och som fyller BoKloks växande behov. Vi har nu lagt grunden för BoKloks vidare digitala resa och skapat en lösning som vi kan bygga vidare på - tillsammans, säger Anna Frössén, Senior project & account manager, Bombayworks.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Alexandra Lundqvist

Alexandra Lundqvist

Head of Communication 010-448 26 62

Relaterat innehåll