Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Illustration av trädgårdssida med egen altan och grästäppa, BoKlok Skördelyckan, Mosås, Örebro.

BoKlok startar försäljningen av ytterligare 35 par- och radhus i Örebro

Fredagen den 10 juni startar försäljningen av BoKlok-hus i Mosås i Örebro. Alla som anmäler intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att vara med i en öppen turordningsdragning. Dragningen bestämmer i vilken ordning man får välja sin nya bostad, och utesluter budgivning. Byggstart är planerad till hösten 2022, med beräknad inflyttning hösten 2023.

Strax dags för H22 - här är BoKloks program!

Strax dags för H22 - här är BoKloks program!

Den 30 maj går startskottet för H22 City Expo i Helsingborg, och hela BoKloks program finns nu publicerat på boklok.se/h22. BoKlok är stolt partner under H22 City Expo och vill genom alla aktiviteter under mässan vara med och skapa framtidens stad, där företaget bidrar med lösningen till två viktiga samhällsutmaningar - den åldrande befolkningens boende och utvecklingen av landets alla miljonprog

Gåvan från BoKloks nöjda kunder ger fler barn hopp om en bättre framtid

Gåvan från BoKloks nöjda kunder ger fler barn hopp om en bättre framtid

Tack vare BoKloks kunder skänker företaget 72 000 kronor till välgörenhetsorganisationen Barnens Rätt i Samhället (BRIS). Kunderna har svarat på en undersökning om kundnöjdhet och för varje svar skänker BoKlok 100 kronor till välgörenhet. Kunder och följare i sociala medier har sedan valt ut BRIS som mottagare av pengarna.

Jonas, VD BoKlok, Maria och Ali hjälptes åt med första spadtaget för BoKlok Astrakan.

Skolelever satte spaden i marken för BoKloks tredje etapp på Drottninghög

Inför startskottet av H22 City Expo sluts nu cirkeln för BoKlok på Drottninghög med ett första spadtag för den sista etappen i området. Utvecklingen av de tre nya bostadskvarteren i stadsdelen har skett i nära dialog med Helsingborgs stad, Helsingborgshem och de boende i området, där en extra viktig expertgrupp har varit klass fyra på Drottninghögskolan.

Illustration av entrésida med förstukvist, radhusen i BoKlok Lotsen, Gammelstad, Luleå.

BoKlok startar försäljning av nytt bostadskvarter i Luleå

Efter 12 år är BoKlok tillbaka med nya kloka hem i Luleå. Onsdagen den 25 maj startar försäljningen av de kommande rad- och parhusen i Gammelstad, Luleå. Likt alla hus från BoKlok är de byggda i trä, ett av de mest hållbara byggmaterialen. Beräknad inflyttning i de nya hemmen är vintern 2023/2024.

Visa mer