Gå direkt till innehåll
Lizzie Rendell ny D&I Leader för BoKlok

Pressmeddelande -

Lizzie Rendell ny D&I Leader för BoKlok

Lizzie Rendell har utsetts till ny Diversity & Inclusion Leader för BoKlok. Hon tillträdde den 6 juni 2022.

Lizzie blir den första att ha rollen som D&I Leader på heltid i BoKlok. Hennes uppdrag är att stödja organisationens resa mot att bli en mer inkluderande arbetsgivare, och hon kommer att arbeta med BoKloks marknader i Sverige, Finland, Norge och Storbritannien.

Lizzie har tidigare haft rollen som Head of Strategic Markets för Skanska UK. Hon har spelat en viktig roll i utvecklingen av LGBT+ Network i Skanska UK och har även varit involverad i andra medarbetarnätverk och större inkluderings- och mångfaldsinitiativ.

- Jag är mycket glad över att välkomna Lizzie till BoKlok och HR-teamet. Hennes breda erfarenhet och kompetens inom D&I-området kommer att vara en stor tillgång för BoKloks vidare resa inom mångfald och inkludering. BoKloks fem operativa enheter kommer att få utmärkt stöd framöver med sina D&I-handlingsplaner, säger Aija Harju, BoKlok Senior Vice President Human Resources.

- Inkludering är kärnan i BoKloks kunderbjudande och jag är glad över att få leda arbetet för att BoKlok ska kunna förverkliga fler av de fördelar som inkludering kan medföra. Vårt främsta fokus för att fortsätta drivas framåt nu blir att skapa en arbetsmiljö där alla kan vara sitt riktiga jag på jobbet, där vi uppskattar det värde som olikheter kan föra med sig och samtidigt fortsätter förstå våra kunders behov, säger Lizzie Rendell.

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier


  BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet för de många människorna. BoKlok har hittills byggt närmare 14 000 bostäder och finns idag i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

  Presskontakt

  Sacha Pardon

  Sacha Pardon

  Presskontakt Presschef 0702-76 34 26

  Relaterat innehåll