Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Illustration av det nya kvarteret BoKlok Astrakan, på Drottninghög i Helsingborg.

BoKlok bygger fler hem på Drottninghög, Helsingborg

Fredagen den 20 maj startar försäljningen av den tredje och sista etappen av BoKloks nya hem på Drottninghög i Helsingborg. De 52 lägenheterna har planerad byggstart hösten 2022, med beräknad inflyttning runt årsskiftet 2023/2024.

Illustration av de nya lägenheterna i BoKlok Ryttaren, södra Gunsta, Uppsala.

Fler hållbara hem från BoKlok säljstartas i Gunsta, Uppsala

Fredagen den 13 maj startar försäljningen av BoKlok-lägenheter i södra Gunsta, Uppsala. BoKlok har tidigare byggt flera etapper i området, och nu är det dags för ytterligare 40 bostadsrättslägenheter. Beräknad inflyttning i de nya hemmen är vintern 2023/2024.

Earth Day – så investerar BoKlok i hållbara hem

Earth Day – så investerar BoKlok i hållbara hem

Idag är det Earth Day, en dag då världen sätter luppen på vad som görs för att ta itu med klimatfrågor, med årets tema #InvestInThePlanet. Byggandet står idag för cirka 40% av världens samlade klimatpåverkan. För att vända utvecklingen behöver byggbranschen ställa om till ett mer hållbart byggande med nya innovativa byggmetoder och material med låga koldioxidutsläpp och miljöavtryck.

Illustration av det nya kvarteret BoKlok Silvermalmen, med gröna gemensamhetsytor på gården.

Premiär för BoKlok i Sala

På Norrmalm i Sala ska BoKlok bygga en första etapp av flerfamiljshus. Försäljningen kommer att starta hösten 2022. Byggstart är planerad till oktober 2022, med beräknad inflyttning sommaren 2024.

BoKlok växer i Norrland

BoKlok växer i Norrland

BoKlok satsar i norra Sverige med ambitionen att ha verksamhet över hela Norrland. I linje med detta har organisationen nu rekryterat två seniora profiler inom fastighet och projektanläggning.

Sara Erman, ny Senior Vice President Sustainability & Innovation

Sara Erman ny SVP Sustainability & Innovation på BoKlok

Sara Erman har utsetts till Senior Vice President Sustainability & Innovation på BoKlok. Hon tillträder sin nya roll 1 april och kommer även fortsättningsvis att ingå i BoKloks ledningsgrupp. Sara blir chef för en ny funktion för hållbarhet, digitalisering, forskning & utveckling, produktutveckling och verksamhetsutveckling.

Illustration av trädgårdssidor med balkonger och altaner, BoKlok Dalen, Södertälje.

Nu får fler möjligheten att bo klokt i Södertälje

Torsdagen den 31 mars startar försäljningen av BoKlok-lägenheter i Västergård i centrala Södertälje. Alla som anmäler intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att vara med i en turordningsdragning, som bestämmer i vilken ordning man får välja sin nya bostad. Byggstart är planerad till mars, med beräknad inflyttning hösten 2023.

Illustration av det nya kvarteret BoKlok Vattentornet, Hyllie, Malmö.

BoKlok bygger lägenheter och radhus i Hyllie, Malmö

På tomten söder om Hylliebadet i Malmö växer det nya bostadsområdet Hyllieäng fram. Här ska det bli bostäder, förskola och en ny park. BoKlok ska bygga 49 bostadsrätter i form av lägenheter och radhus, med säljstart redan i april. Inflyttningen är beräknad till sommaren 2023.

Illustration av interiör, radhus från BoKlok. OBS! Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.

BoKlok planerar att bygga 23 rad- och parhus i Luleå

BoKlok kommer tillbaka till Luleå efter 12 år. I Gammelstad i Luleå ska BoKlok bygga 23 rad- och parhus. Försäljningen kommer att starta under våren 2022. Byggstart är planerad till hösten 2022, med beräknad inflyttning hösten 2023.

Illustration av trädgårdssida, med egen altan och förråd. BoKlok Månstenen i Karlslund, Landskrona. OBS! Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.

Fler får möjligheten att bo klokt i Landskrona

Tisdagen den 12 april startar försäljningen av de bostadsrättshus som BoKlok ska bygga i Karlslund, Landskrona. Alla som anmält sitt intresse ges möjlighet att delta på säljstarten där det avgörs i vilken ordning man får välja bostad. Det nya kvarteret är del i det omfattande utvecklingsplanerna av Karlslundsområdet, med byggstart efter sommaren och beräknad inflyttning sommaren 2023

Visa mer