Gå direkt till innehåll
Sara Erman, ny Senior Vice President Sustainability & Innovation
Sara Erman, ny Senior Vice President Sustainability & Innovation

Pressmeddelande -

Sara Erman ny SVP Sustainability & Innovation på BoKlok

Sara Erman har utsetts till Senior Vice President Sustainability & Innovation på BoKlok. Hon tillträder sin nya roll 1 april och kommer även fortsättningsvis att ingå i BoKloks ledningsgrupp. Sara blir chef för en ny funktion för hållbarhet, digitalisering, forskning & utveckling, produktutveckling och verksamhetsutveckling.

Sara kommer närmast från rollen som Chief Operating Officer på BoKlok och har arbetat 20 år på Skanska bland annat som landschef för BoKlok Sverige.

- Jag är mycket glad över att få välkomna Sara Erman till den nya rollen som SVP Sustainability & Innovation. Hållbarhet och innovation är avgörande för vår framgång och genom att samla dessa områden tillsammans med digitalisering, forskning & utveckling, produktutveckling och verksamhetsutveckling ökar vi våra möjligheter att leverera på våra höga ambitioner, som att vi ska vara klimatneutrala år 2030. Sara har djup kunskap om BoKlok genom hennes tidigare roller och är en nyckelspelare i vår fortsatta utveckling som en internationell och ledande aktör inom hållbart och innovativt byggande, säger Jonas Spangenberg, VD på BoKlok.

- Jag ser fram emot det nya uppdraget och kombinationen av hållbarhet och innovation. BoKloks hållbarhetsarbete bygger i grunden på att göra det möjlighet för flera att kunna bo och leva hållbart. Vi arbetar redan idag med hållbarhet kopplat till innovation. Vi testar till exempel nya lösningar i pilotprojekt och utvalda lösningar kan vi sedan implementera som standard i våra nya hem i alla fyra marknader. Med den nya organisationen får vi ännu större möjligheter att utveckla vårt hållbarhets- och innovationsarbete, säger Sara Erman, nytillträdd SVP Sustainability & Innovation på BoKlok.

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier


  BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt närmre 13 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 2019 lanserades BoKlok också i Storbritannien.

  Kontakter

  Jacob Birkeland

  Jacob Birkeland

  Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

  Relaterat innehåll