Gå direkt till innehåll
Sara Ax Nordstrand
Sara Ax Nordstrand

Pressmeddelande -

Sara Ax Nordstrand ny marknadsområdeschef för BoKlok i Stockholm/Mälardalen

Sara Ax Nordstrand, idag affärsutvecklingschef för BoKlok, blir ny marknadsområdeschef för BoKlok i Stockholm/Mälardalen.

Sara har tidigare varit VD för JV-bolaget Kista Park AB där Skanska tillsammans med Areim utvecklar en ny stadsdel med cirka 1500 lägenheter. Hon har även haft roller som gruppchef samt affärsutvecklare inom kommersiell projektutveckling i Skanska.

Sara började på BoKlok i september 2021 och har sedan dess fokuserat på att bygga upp den centrala affärsutvecklingsfunktionen och att säkerställa en stabil landbank.

- Det känns väldigt bra att kunna tillsätta denna viktiga roll internt. Sara har gjort ett utmärkt jobb som affärsutvecklingschef. Med hennes personliga egenskaper och erfarenheter är marknadsområdeschef för Stockholm/Mälardalen en mycket passande nästa roll, säger Niclas Bagler, Eexecutive Vice President och landschef BoKlok Sverige.

- Det är med stor entusiasm jag kliver in i rollen som marknadsområdeschef för Stockholm/Mälardalen. Vi har en stark organisation och en viktig roll att fylla genom att skapa bostäder och områden med låg klimatpåverkan för människor med vanliga inkomster, säger Sara Ax Nordstrand, ny marknadsområdeschef för Stockholm/Mälardalen.

  Sara börjar sitt nya uppdrag den 1 maj och kommer även fortsättningsvis att ingå i BoKlok Sveriges ledningsgrupp.

  Ämnen

  Kategorier


  BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet för de många människorna. BoKlok har hittills byggt närmare 14 000 bostäder och finns idag i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

  Kontakter

  Jacob Birkeland

  Jacob Birkeland

  Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

  Relaterat innehåll