Gå direkt till innehåll
André Löfgren, ny CFO BoKlok.
André Löfgren, ny CFO BoKlok.

Pressmeddelande -

André Löfgren blir ny CFO för BoKlok

André Löfgren har utsetts till ny CFO för BoKlok. Han kommer senast från rollen som Senior Vice President Investor Relations på Skanska. André Löfgren har även en bakgrund inom bostadsutveckling genom den tidigare rollen som CFO för Skanska Residential Development Nordic.

- Jag är väldigt glad över att få välkomna André till BoKlok. Hans tidigare erfarenheter gör honom mycket väl rustad för rollen som vår nya ekonomichef. En extra fördel är hans djupa insikter om externa intressenters förväntningar och syn på BoKlok. De kommer att vara mycket värdefulla i vår fortsatta långsiktiga utveckling som företag, säger Jonas Spangenberg, VD på BoKlok.

- BoKlok har ett fantastiskt kunderbjudande som bidrar med lösningar på viktiga samhällsutmaningar. Jag ser verkligen fram emot att börja på BoKlok och att kunna bidra till att förverkliga de långsiktiga strategiska ambitionerna som ska leda till fler hållbara hem för människor med vanliga plånböcker, säger André Löfgren.

  André Löfgren kommer att ingå i BoKlok ledningsgrupp och tillträder sin tjänst den 4 februari 2022.

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier


  BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt närmre 13 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 2019 lanserades BoKlok också i Storbritannien.

  Kontakter

  Jacob Birkeland

  Jacob Birkeland

  Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

  Relaterat innehåll