Gå direkt till innehåll
Ny Ekonomichef för BoKlok Sverige

Pressmeddelande -

Ny Ekonomichef för BoKlok Sverige

Anne-Bjørg Wild-Nordlund har utsetts till ny Ekonomichef för BoKlok Sverige. Senast kommer Anne-Bjørg från rollen som Redovisningschef i Skanska Sverige. Hon har även bakgrund från Skanska där hon främst arbetat med redovisning och controlling inom bostadsutveckling. 

- Det är med stor glädje jag hälsar Anne-Bjørg välkommen till BoKlok. Med sin gedigna kompetens inom såväl bostadsutveckling som redovisning och ekonomistyrning blir hon en stark och viktig tillgång för ekonomifunktionen i BoKlok Sverige, säger André Löfgren, BoKlok Chief Financial Officer, BoKlok.

- Jag ser fram emot att börja i min nya position som Ekonomichef på BoKlok Sverige, som jag har haft förmånen att följa inifrån Skanska. BoKlok har en betydande roll på bostadsmarknaden i att bidra med prisvärda och hållbara hem för de många människorna och det ska bli väldigt spännande att få vara med på resan för en fortsatt stark utveckling och tillväxt, säger Anne-Bjørg Wild-Nordlund.

  Anne-Bjørg tillträder rollen som Ekonomichef för BoKlok Sverige 1 september och blir då även medlem i BoKlok Sveriges ledningsteam.

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier


  BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet för de många människorna. BoKlok har hittills byggt närmare 14 000 bostäder och finns idag i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

  Presskontakt

  Sacha Pardon

  Sacha Pardon

  Presskontakt Presschef 0702-76 34 26

  Relaterat innehåll