Gå direkt till innehåll
Ny hållbarhetschef ska leda BoKlok till klimatneutralitet 2035

Pressmeddelande -

Ny hållbarhetschef ska leda BoKlok till klimatneutralitet 2035

Jenny Adholm blir ny hållbarhetschef på BoKlok. Hon kommer senast från rollen som hållbarhets- och arbetsmiljöchef för Skanskas projekt med bygget av forskningsanläggningen ESS i Lund.

- Jenny blir övergripande ansvarig för BoKloks hållbarhetsarbete för alla våra marknader. Fokus blir vår resa för att bli klimatneutrala 2035. Jennys breda erfarenhet från hållbarhetsfrågor i både Skanska och IKEA kommer vara en stor tillgång för oss, säger Henrik Davidsson, chef för Produkt och Supply Chain på BoKlok.

Jenny Adholm har de senaste 10 åren haft olika roller inom Skanska, bland annat som hållbarhetsspecialist samt inom hållbar affärsutveckling. Hon har även arbetat med hållbarhet på IKEA.

- Jag ser verkligen fram emot att bidra till att skapa hållbara hem för människor med vanliga inkomster. Just kombinationen av hållbarhet och prisvärdhet är väldigt spännande och här kan BoKlok verkligen göra skillnad. Genom att göra hållbara lösningar tillgängliga för många kan vi skapa stor förändring, säger Jenny Adholm.

Jenny Adholm börjar 1 mars och kommer ingå i BoKloks utökade ledningsgrupp.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt närmre 12 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 2019 lanserades BoKlok också i Storbritannien.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll