Gå direkt till innehåll
Aija Harju, ny HR-chef för BoKlok.
Aija Harju, ny HR-chef för BoKlok.

Pressmeddelande -

Aija Harju blir ny HR-chef för BoKlok

Aija Harju har utsetts till ny HR-chef för BoKlok och kommer att ingå i BoKloks ledningsgrupp. Hon kommer senast från rollen som HR Business Partner för Skanska Finland. 

Under 2021 har Aija även haft en roll som Diversity & Inclusion Leader för BoKlok med uppdraget att definiera en strategi och aktivitetsplan för mångfald och inkludering.

- Jag är väldigt glad över att få välkomna Aija Harju till BoKlok. I uppdraget kring mångfald och inkludering har Aija bidragit med stor kompetens och erfarenhet. Hon har god insikt om vår affär och organisation och kommer vara en nyckel för den fortsatta utvecklingen av BoKlok som en internationell bostadsaktör, säger Jonas Spangenberg, VD på BoKlok.

- Det känns oerhört spännande och roligt att få fortsätta resan med BoKlok. Jag ser fram emot att bidra till de långsiktiga strategiska ambitionerna som ska leda till fler hållbara hem för människor med vanliga plånböcker. Det kommer vara roligt och utmanande. Vi har ett stort behov av att rekrytera nya talanger i våra olika marknader, säger Aija Harju.

Aija Harju tillträdde 1 januari 2022.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt närmre 13 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 2019 lanserades BoKlok också i Storbritannien.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll