Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Socialt engagemang och skolsamarbete på Rosengård

Socialt engagemang och skolsamarbete på Rosengård

Som en del i utvecklingen av området kring Rosengårdsfältet har BoKlok arbetat nära Malmö stad. En social agenda för området resulterade i bland annat ett samarbete med Rosengårdsskolan och deras elever.

Emma Galley, projektingenjör från Skanska UK som nu stärker BoKloks team.

Utbytesprogram stärker BoKlok med medarbetare från Skanska UK

BoKlok är ett bolag inom Skanskakoncernen vilket betyder att de anställda tar del av samma förmåner, utbildningar och utbytesprogram som Skanska-anställda får. Ett av personalutbytesprogrammen inom koncernen heter Skanska Stretch, och via det har BoKlok fått förstärkning i sex månader från Skanska UK, av projektingenjören Emma Galley.

Magdalena Andersson, produktionschef, och Frida Sethsson, KMA- och produktionsteknisk chef, är två av de fyra BoKlok-stipendiaterna för Agne Sandbergs stiftelse.

​BoKlok-anställda belönas med utbildningsstipendium

Fyra av BoKloks anställda har fått stipendier från Agne Sandbergs stiftelse – en stiftelse inom Skanskakoncernen. Stipendiaterna kommer att genomföra studier och utveckla sina yrkeskunskaper.

​BoKlok skänker pengar till Radiohjälpen

​BoKlok skänker pengar till Radiohjälpen

Under våren lanserade BoKlok en helt onlinebaserad köpprocess med anledning av Covid-19. I samband med detta gjordes en undersökning bland kunderna om upplevelsen. För varje inkommet svar skänks nu 50 kr till Radiohjälpen och arbetet för riskgrupper i Coronapandemin.

IKEA, ONE HOME, ONE PLANET

IKEA - ONE HOME, ONE PLANET gav hopp om framtiden

Vårt hem, vår planet, behöver oss. Enda sättet att lösa klimatutmaningen är tillsammans. Och den tändande gnistan till förändring skapas när idé-drivna människor träffas för att lösa gemensamma utmaningar. Redo att skapa förändring?

Jerker Lessing (t v) och Alexander Velevski, BoKlok.

​Vinnova-stöd till BoKlok för utveckling av IoT i byggbranschen

I början av sommaren beviljades ett projektförslag inom programmet Uppkopplad Byggplats 475 000 kr. Projektet, som leds av BoKlok, är en del av det stora Strategiska Innovationsprogrammet Smart Built Environment som finansieras av Vinnova.

Visa mer