Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Familjen Michael i sitt kök i BoKlok radhuset på Drottninghög, Helsingborg.

I Drottninghög är det lätt att leva – med allt inom räckhåll

I den charmiga stadsdelen Drottninghög i nordöstra Helsingborg, bor Shereen och hennes man Michael tillsammans med döttrarna Liyandra och Andrilla i ett BoKlok radhus. Här glädjer sig familjen åt att bo nära surret i stadens centrum med alla sina aktivitetsmöjligheter, med närhet till pendlingsmöjligheter och med många olika grönområden och lekplatser inom räckhåll.

Ny Ekonomichef för BoKlok Sverige

Ny Ekonomichef för BoKlok Sverige

Anne-Bjørg Wild-Nordlund har utsetts till ny Ekonomichef för BoKlok Sverige. Senast kommer Anne-Bjørg från rollen som Redovisningschef i Skanska Sverige. Hon har även bakgrund från Skanska där hon främst arbetat med redovisning och controlling inom bostadsutveckling.

IKEA inredde SilviaBo visningshem i Helsingborg

IKEA inredde SilviaBo visningshem i Helsingborg

BoKlok var i början av sommaren 2022 partner till stadsmässan H22 City Expo. Som en del i satsningen öppnade BoKlok upp fyra smart planerade hem på två olika ställen i Helsingborg. Alla hemmen var smakfullt och genomtänkt inredda av IKEAs inredare. Ta en titt på hur det såg ut och inspireras!

Illustration av innergården med gemensamma grönytor och mötesplatser i BoKlok Golfklubban i Kallfors, Järna.

Nu startar försäljningen av BoKlok-lägenheter i Kallfors, Järna

Tisdagen den 30 augusti startar försäljningen av BoKlok-lägenheter i Järna. Alla som anmäler intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att vara med i en öppen turordningsdragning. Dragningen bestämmer i vilken ordning man får välja sin nya bostad. Byggstart är planerad till november 2022, med beräknad inflyttning våren 2024.

Nu startar försäljningen av SilviaBo i Helsingborg – första området enligt nytt koncept för seniorbostäder

Nu startar försäljningen av SilviaBo i Helsingborg – första området enligt nytt koncept för seniorbostäder

Stiftelsen Silviahemmet, BoKlok och IKEA har tillsammans tagit fram SilviaBo, ett koncept för bostäder för seniorbostäder. Nu startar försäljningen av det första fullskaliga SilviaBo-området. Fysiskt och psykiskt välmående står i centrum, med hög nivå av tillgänglighetsanpassning och förtur i försäljningen till personer med kognitiva nedsättningar.

Jonas Spangenberg - VD BoKlok, H.M. Drottning Silvia, och Wilhelmina Hoffman - verksamhetschef Stiftelsen Silviahemmet, på invigningen av SilviaBo Skrabelycke - ett av BoKloks bidrag till H22 City Expo.

BoKlok tackar Helsingborg för fem fantastiska expoveckor

30 maj-3 juli gick stadsmässan H22 City Expo av stapeln i Helsingborg och BoKlok var stolt partner. Under mässans gång anordnades en rad olika aktiviteter, besök och händelser och mässan är grogrunden för skapandet av framtidens stad.

John Hedblad ny Affärsutvecklingschef i BoKlok Sverige

John Hedblad ny Affärsutvecklingschef i BoKlok Sverige

John Hedblad blir ny Affärsutvecklingschef i BoKlok Sverige och medlem i ledningsgruppen för BoKlok Sverige. Han är idag senior Affärsutvecklare i Marknadsområde Syd och har tidigare haft flera roller inom både BoKlok och Skanska.

Visa mer