Gå direkt till innehåll
Sara Erman & Niclas Bagler, BoKlok.
Sara Erman & Niclas Bagler, BoKlok.

Pressmeddelande -

​Nya roller på BoKlok

Sara Erman och Niclas Bagler, BoKlok, roterar inom ledningsgruppen och byter roller med varandra. Niclas Bagler blir landschef för verksamheten i Sverige och Sara Erman blir chief operating officer.

Sara Erman, sedan 2016 chef för BoKloks affärs- och projektverksamhet i Sverige, blir BoKloks COO. Rollen innebär ansvar för affärsråd och investeringsprocess, hälsa och säkerhet samt verksamhetsutveckling på BoKloks alla marknader; Sverige, Norge, Finland och UK. Sara Erman har en djup kunskap om BoKloks verksamhet och erfarenhet av affärsutveckling från olika enheter inom Skanskakoncernen, vilken blir värdefull i att säkerställa hög kvalitet och gott samarbete i affärsråd och affärskritiska processer.

Niclas Bagler, sedan 2018 COO på BoKlok, tar från Sara Erman över ansvaret att som landschef driva affärs- och projektverksamheten i Sverige. Niclas Bagler har bred erfarenhet från såväl affärs- som projektverksamhet och har gedigna kunskaper om investering- och anbudsprocesser. Niclas har ett starkt fokus på affärsverksamhet och processutveckling för projektutveckling och projektgenomförande.

- Genom mobilitet kan vi både utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Det är ett smart sätt att tillföra verksamheten nya perspektiv samtidigt som vi breddar våra medarbetares erfarenheter. I det här fallet säkerställer vi även en kontinuitet i vår ledning, vilket vi ser som en styrka, säger Jonas Spangenberg, VD på BoKlok.

Sara Erman och Niclas Bagler tillträdde sina nya roller den 1 januari 2020. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier



BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt drygt 11 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll