Gå direkt till innehåll
Graeme Culliton, ny Country Manager för BoKlok i Storbritannien.
Graeme Culliton, ny Country Manager för BoKlok i Storbritannien.

Pressmeddelande -

​BoKlok i Storbritannien får ny landschef

Graeme Culliton, sedan tidigare Managing Director för BoKloks verksamhet i Storbritannien, blir från 1 maj även Country Manager för BoKlok UK.

I sin nya roll som Country Manager BoKlok UK kommer Graeme Culliton leda en av BoKloks fyra marknader. Graeme tar över efter Henrik Johnsson, som går vidare till en roll som BoKlok Executive Vice President för Finland, Norge och Storbritannien.

- Graeme har under två års tid varit med och byggt upp vår verksamhet i Storbritannien från grunden. Nu har vi ett kvalificerat team på plats, och vi startar vårt första projekt till hösten. Med Graeme som Country Manager säkerställer vi ett ledarskap med stabil värdegrund och ett starkt engagemang för BoKloks koncept och affärsidé. Jag ser fram emot att vidareutveckla BoKlok i Storbritannien tillsammans med Graeme, säger Henrik Johnsson.

BoKlok i Storbritannien har i nuläget strax över 10 anställda och fokuserar på de södra och sydvästra delarna av landet. De första projekten planeras i Worthing, Bristol och Peacehaven.

- Här i Storbritannien har vi, på relativt kort tid, lyckats bygga ett högpresterande team. Jag är väldigt stolt över att vara en del av BoKlok och vad det står för; att få vara en del av att utveckla hållbara hem till ett lågt pris. Jag går till jobbet med ett leende på läpparna! säger Graeme Culliton.

Graeme Culliton började på BoKlok 2018 och kom senast från Skanska UK där han var ansvarig för anbudsarbete för entreprenader samt strategisk utveckling. Graeme har sedan tidigare närmare 30 års erfarenhet av affärs- och projektutveckling i byggbranschen. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier



BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt närmre 12 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll