Gå direkt till innehåll
Översiktsillustration av det kommande kvarteret BoKlok Snödroppen i Häljarp, Landskrona.
Översiktsillustration av det kommande kvarteret BoKlok Snödroppen i Häljarp, Landskrona.

Pressmeddelande -

​Nu startar BoKlok försäljningen av lägenheter i Häljarp, Landskrona

Torsdagen den 8 oktober startar försäljningen av de 44 lägenheter som BoKlok ska bygga på Häljarps ängar i Landskrona. Alla intresserade ges möjlighet att vara med i den livesända turordningsdragningen, som bestämmer i vilken ordning kunderna får välja bostad. Byggstart är planerad till december 2020, med beräknad inflyttning hösten 2021.

På Häljarps ängar, mellan Saxån och Landskronavägen, ska BoKlok bygga 44 lägenheter. Lägenheterna fördelas på två tvåvåningshus och ett fyravåningshus och byggs med två, tre eller fyra rum med en yta på 55, 72 respektive 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och priserna startar på 1 095 000 kr. Månadskostnaden, inkl. avgift till bostadsrättsföreningen och beräknad ränta, blir ca. 4200 kr för en tvårumslägenhet.

- Häljarp är en attraktiv ort av många anledningar. Här får man grönskan och lugnet i kombination med perfekta pendlingsmöjligheter genom närheten till Häljarps station. Och det är inte längre än drygt sex kilometer till Landskrona. Så att bygga här och kunna erbjuda bra bostäder till ett bra pris känns väldigt roligt, säger Linda Jansson, kundansvarig säljare på BoKlok.

På BoKlok säljs alla hem rättvist och bostäderna fördelas genom en offentlig turordningsdragning. Det betyder att alla som anmält intresse för projektet på BoKloks hemsida, ges möjlighet att delta i turordningsdragningen som avgör i vilken ordning kunderna får välja bostad. Genom detta tillvägagångssätt ges alla samma chans och budgivning utesluts. För att minska smittspridningen i dessa tider sker turordningsdragningen online via en livesändning, och avtalsskrivningar görs digitalt via e-signering.

- Vi vet att det för många är ett stort steg och investering att köpa en ny bostad. Kanske nu mer än någonsin i dessa virustider. Därför har vi gjort vår köpprocess helt digital, och dessutom under hela 2020 sänkt förskottsbeloppet på våra lägenheter från 25 000 kr till 10 000 kr, för att möjliggöra en bostadsaffär för så många som möjligt. Intresset för lägenheterna har varit stort så det känns kul att äntligen få starta försäljningen, och vi hoppas att alla som vill köpa ett nytt hem får möjlighet att göra det, säger Linda Jansson.

I det nya kvarteret BoKlok Snödroppen på Häljarps ängar har man naturen runt knuten, och samtidigt nära till skola, förskola och mataffär. Från Häljarps station, ca 1,5 km från det kommande kvarteret, nås Landskrona på 5 min, Lund på 20 min och Helsingborg C och Malmö C på 35 min. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt närmre 12 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 2019 lanserades BoKlok också i Storbritannien. 

Kontakter

Linda Jansson

Linda Jansson

Säljledare 010-448 16 87

Relaterat innehåll

Illustration av de nya husen i BoKlok Dahlian, med egna uteplatser som vetter mot fin utsikt och natursköna omgivningar.

Försäljningsstart av BoKloks nya kvarter med rad- och kedjehus i Häljarp, Landskrona

Onsdagen den 5 maj startar BoKlok försäljningen av en andra etapp med bostäder i Häljarp utanför Landskrona. Alla som anmäler intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att delta på den livesända säljstarten med turordningsdragning. Dragningen bestämmer i vilken ordning man får välja bostad. Byggstart är planerad till hösten 2021, med beräknad inflyttning till sommaren 2022.