Gå direkt till innehåll
Illustration av trädgårdssida med altaner och balkonger samt grönytor, BoKlok Pilkvisten i Karlslund, Landskrona.
Illustration av trädgårdssida med altaner och balkonger samt grönytor, BoKlok Pilkvisten i Karlslund, Landskrona.

Pressmeddelande -

​33 kloka lägenheter till försäljning i Landskrona

På tisdag den 22 oktober startar försäljningen av de BoKlok-lägenheter som planeras i Karlslundsområdet. Intresserade är välkomna förbi Linc Landskrona, Weibullsholm och lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 18-19. Utifrån anmälan dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet först, som nummer två, nummer tre osv. Byggstart är planerad till våren 2020 med beräknad inflyttning till vintern 2020.

I Karlslund i Landskrona planerar BoKlok att bygga 33 lägenheter i bostadsrättsform. De kommer att ha två, tre eller fyra rum med en yta på 55, 72 respektive 85 kvm. Priserna startar på 1 175 000 kr för en tvårumslägenhet med en månadskostnad, för avgift till bostadsrättsföreningen samt beräknad ränta, från ca 4400 kr.

- Karlslund står inför en stor förändring de kommande åren. Kommunen planerar bland annat för fler park- och grönområden, lekplats och dagvattendammar för att skapa hemtrevliga och familjevänliga kvarter. Det är därför roligt att vara först ut med att bygga lägenheter just här! Och att det är i form av bostadsrätter som vanliga människor har råd med är lite extra kul eftersom det idag mestadels finns hyresrätter i området, säger Linda Jansson, kundansvarig säljare på BoKlok.

Likt alla bostäder från BoKlok fördelas lägenheterna genom en offentlig turordningsdragning. Det betyder att en turordningslista upprättas vid säljstarten, och kunder får därefter välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats. Genom detta tillvägagångssätt ges alla samma chans och budgivning utesluts.

- Vi tycker att vårt tillvägagångssätt är det mest rättvisa. Genom att utesluta budgivning i försäljningen gör vi våra lägenheter tillgängliga för alla, utan att det tillkommer dolda kostnader eller att slutpriset blir mer än man förväntat sig. Vår grundtanke är ju att alla ska ha råd att bo bra, säger Linda Jansson.

Det nya kvarteret med lägenheter i Karlslund kommer att kallas BoKlok Pilkvisten och kommer att ha grönskande parker och grönområden runt knuten samtidigt som havet inte är långt bort. I närområdet finns skolor, förskolor, mataffärer och sportanläggningar. Precis intill kvarteret finns närmsta busshållplats och till Landskrona centrum är det bara ca 2 kilometer.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt drygt 11 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 

Kontakter

Linda Jansson

Linda Jansson

Säljledare 010-448 16 87

Relaterat innehåll

Vid våra säljstarter stoppas turordningsanmälningarna i BoKlok-lådan, och vid slutet dras de i tur och ordning - en turordningsdragning, helt enkelt!

På BoKlok kör vi turordningsdragning - inte lottning!

BoKlok säljer bostäder på ett annorlunda sätt än andra bostadsutvecklare. Till exempel samlar vi alla intressenter på IKEA vid säljstarten istället för att träffa dem en och en. Det är ett av många sätt att hålla nere försäljningskostnaderna på. Det är också ett sätt att säkerställa en rättvis och demokratisk försäljning som är lika för alla - oavsett plånbokens storlek eller köparens bakgrund.