Gå direkt till innehåll
Illustration av trädgårdssida med altan samt litet förråd, BoKlok Pilkronan i Landskrona.
Illustration av trädgårdssida med altan samt litet förråd, BoKlok Pilkronan i Landskrona.

Pressmeddelande -

Nu startar försäljningen av BoKlok-hus i Landskrona

På onsdag den 24 april startar försäljningen av BoKlok-radhus i Landskrona på IKEA Helsingborg. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 18-19. Sedan dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja bostad först, som nummer två, nummer tre osv. Byggstart är planerad till våren 2019, med beräknad inflyttning våren 2020.

I Karlslund-området ska BoKlok bygga 24 radhus. Husen har 5 rum fördelade på 117 kvm i två plan, med egen trädgård och plats för två bilar på uppfarten. De kommer att säljas som bostadsrätter, och boendekostnad för avgift till bostadsrättsföreningen och beräknad ränta, kommer att bli från 8970 kronor per månad, exkl. amortering. 

- Området Karlslund står inför en stor förändring de närmsta åren. Kommunen planerar bland annat att bygga ett större vattenland och idrottscentrum men också att försköna hela området med fler grönområden, dagvattendammar och lekplats. Detta kommer att göra området ännu mer attraktivt, så att kunna erbjuda bostäder till ett bra pris just här känns väldigt roligt, säger Magnus Hallonlöf, projektledare på BoKlok.

BoKloks försäljningsfilosofi bygger på principen ”lika för alla” och bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning. En turordningslista upprättas och kunder får välja den BoKlok-bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats.

- Vår filosofi är att alla ska ha råd att bo bra och vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda nybyggda bostäder av bra kvalitet till ett bra pris. Genom vår turordningslista får alla möjlighet att välja boende utan att behöva armbåga sig fram i en budgivning. Det känns fint!, säger Magnus Hallonlöf.

Det nya kvarteret BoKlok Pilkronan ligger på promenadavstånd till skola, förskola och matbutik. Samtidigt är det nära havet och centrum och tågstation ligger mindre än 2 kilometer bort. Helsingborg och Malmö nås båda med tåg på under 30 minuter.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner



BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll

Relaterade event