Gå direkt till innehåll
Ilustration av interiör, kök, Boklok-lägenhet.
Ilustration av interiör, kök, Boklok-lägenhet.

Pressmeddelande -

​Nu blir Karlslund i Landskrona 33 lägenheter klokare

Nu kommer BoKlok tillbaka till Karlslund och planerar denna gång att bygga 33 lägenheter, som komplement till tidigare byggda radhus. Försäljningen kommer att starta under hösten 2019, med beräknad inflyttning årsskiftet 2020/2021.

- Vi är både glada och stolta över att vara första byggherren ut att få chans att bidra med bostäder till Karlslund, som under de kommande åren står inför en stor förändring. Kommunen planerar bland annat fler parker och grönområden, lekplats och dammar, för att skapa mer hemtrevliga och familjevänliga kvarter, säger Linda Jansson, kundansvarig säljare på BoKlok.

Lägenheterna kommer att ha två, tre eller fyra rum med en yta på 55, 72 respektive 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och priserna, för en tvårumslägenhet, startar på 1 175 000 kr.

- Genom att bygga i trä, hålla nere tillverkningskostnaderna utan att tumma på kvaliteten och att alltid tänka i stora volymer kan vi erbjuda nybyggda hem till en lägre kostnad. Det är dessutom kul att kunna erbjuda en annan typ av boendeform än hyresrätter som är vanligast i Karlslund idag, säger Linda Jansson.

Det nya kvarteret med lägenheter i Karlslund kommer kallas BoKlok Pilkvisten och kommer att ha grönområden runt knuten och havet en stenkast bort. I närområdet finns skolor, förskolor, mataffärer och sportanläggningar. Precis intill kvarteret finns busshållsplats och till Landskrona centrum är det bara 2 kilometer.

Likt alla bostäder från BoKlok fördelas lägenheterna genom en offentlig turordningsdragning. Det betyder att en turordningslista upprättas vid säljstarten och kunder får därefter välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats. Genom detta tillvägagångssätt ges alla samma chans och budgivning utesluts. Säljstarten är planerad att hållas i Landskrona under hösten 2019.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Linda Jansson

Linda Jansson

Säljledare 010-448 16 87

Relaterat innehåll

Relaterade event