Gå direkt till innehåll
Illustration av de kommande radhusen i BoKlok Pilkronan, Karlslund.
Illustration av de kommande radhusen i BoKlok Pilkronan, Karlslund.

Välkommen på "första spadtag" till radhus i Karlslund, Landskrona!

Tid 4 September 2019 12:00 – 13:00

Den 4 september är det dags för det allra första spadtaget för utbyggnaden av stadsdelen Karlslund i Landskrona och kvarteret BoKlok Pilkronan. Kom och fira med oss när stadsdelen tar ny form och områdets första bostadsrätter byggstartas!

BoKlok är första byggherre på plats i ombyggnationen av stadsdelen Karlslund och ska bygga både lägenheter och radhus. Utvecklingen av Karlslund och nybyggnationen på plats är ett led i den helhetssatsning som Landskrona stad planerar för området. Idag består bebyggelsen främst av miljonprogramshus och hyresrätter är den enda boendeformen. Med BoKloks hem kommer de första bostadsrätterna till området.

BoKlok bjuder nu in representanter från Landskrona stad och press för att vara med när det första spadtaget till 24 bostadsrättsradhus, BoKlok Pilkronan, ska tas. Jonas Spangenberg, VD BoKlok och Torkild Strandberg, kommunstyresens ordförande, Landskrona stad, sätter tillsammans spaden i jorden och markerar startskottet för utvecklingen av Karlslund. Efteråt finns möjlighet att träffa både representanter från BoKlok, Landskrona stad och Skanska för att ställa frågor.

Välkommen kl. 12.00 till byggplatsen längs med Pilängsrundeln i Landskrona. Pilängsrundeln är adressen för de nya bostäderna och när du ser BoKloks flaggstänger är du på rätt väg. 

.

Mer information om Karlslund och BoKlok Pilkronan:

Karlslund står inför en stor förändring de närmsta åren. Landskrona stad planerar att utveckla hela området med bl.a. fler grönområden, dagvattendammar och lekplats. Detta, i kombination med nya hem i radhus- och bostadsrättsform kommer att ge en variation i bostadsutbudet och stärka stadsdelen.  

Vill du veta mer? Kontakta Maria Forssell, kundansvarig säljare BoKlok, på 010-448 63 31. 

Läs mer om radhusen i BoKlok Pilkronan i Landskrona här!

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll

Relaterade event