Gå direkt till innehåll
Illustration av vardagsrum. OBS! Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma i slutgiltigt projekt.
Illustration av vardagsrum. OBS! Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma i slutgiltigt projekt.

Pressmeddelande -

​Kloka hus ska byggas i Landskrona

Området Karlslund i Landskrona ska utvecklas under de kommande åren, som en helhetssatsning från Landskrona stad. Här ska BoKlok bygga 24 radhus i barnvänliga kvarter.

Husen kommer att ha 5 rum, fördelade på 117 kvm och två plan. Alla hus byggs som bostadsrätter och kommer att ha egen trädgård med altan/uteplats samt en uppfart med plats för två bilar.

- På BoKlok bygger vi utefter Ingvar Kamprads grundidé, att bygga hem för vanliga människor med vanliga plånböcker. Genom att bygga våra bostäder i trä, hålla nere tillverkningskostnaderna utan att tumma på kvaliteten och alltid tänka i stora volymer kan vi erbjuda ett nybyggt hem till en lägre kostnad. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda just det i det här området i Landskrona, säger Magnus Hallonlöf, projektledare på BoKlok.

Det nya kvarteret BoKlok Pilkronan kommer ligga i ett tryggt och barnvänligt område i Landskrona nära både parker och grönområden såväl som lek- och idrottsplatser – samtidigt som det är nära till både förskolor, skolor, centrum och inte minst till havet. Bostäderna kommer att fördelas genom offentlig turordningsdragning, vilket innebär att en turordningslista upprättas vid säljstarten, och kunder får därefter välja den bostad som passar dem bäst.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll

Relaterade event