Gå direkt till innehåll
BoKlok inför onlinebaserad säljprocess i Coronatider

Nyhet -

BoKlok inför onlinebaserad säljprocess i Coronatider

På BoKlok har kunderna och deras trygghet en central plats. Som kund ska man känna sig välinformerad och säker när man tar beslut om att köpa bostad. Detta är också grunden till försäljningsstrategin inom BoKlok, som bygger på möten mellan kunder och personal, och kunder emellan. Det personliga står i fokus, och trygghet och rättvisa genom processen är a och o.

Trygghet har i samband med spridningen av Coronaviruset fått en ny och fördjupad innebörd. Att träffas i grupp, eller att träffa nya människor över huvud taget, kan just nu kännas osäkert. På BoKlok håller vi fast vid vår trygga försäljningsprocess och de inslag som intressenter och kunder förväntar sig – men på grund av det rådande läget i samhället, nu online!

Tre av momenten i försäljningsprocessen och kundens resa till ett nytt hem; kundkväll, säljstart och avtalskväll, kommer under dessa tider genomföras helt onlinebaserat.

Kundkvällen kommer istället för en fysisk informationskväll att bestå av en webbsida med filmer som visar området och liknande bostäder, samt en utförlig presentation av projektet.

Säljstarten på IKEA, BoKloks signum, kommer även den att ske online. Kunder föranmäler intresse för deltagande vid säljstarten digitalt, och själva turordningsdragningen sker sedan i realtid på webben i en streamad livesändning – lika transparent och rättvist som alltid. Turordningsdragningen avgör i vilken ordning de intresserade får välja bostad.

Avtalskvällen ersätts med telefonsamtal till alla på turordningslistan, som i lugn och ro får välja bostad. Därefter får kunden en filmad genomgång av förhandsavtalet. Avtalssigneringen kommer att ske med e-signering.

Kriser ger möjlighet till nytänkande och innovation och BoKlok ser de förändrade inslagen säljprocessen som en möjlighet att ge kunder lika bra, om inte bättre, service - på ett nytänkande sätt. En bra relation och en pålitlig process kan bibehållas och utvecklas till något nytt.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll