Gå direkt till innehåll
Illustration av kök, småhus från BoKlok. OBS! bilden är en illustration och avvikelser kan ske i slutgiltigt projekt.
Illustration av kök, småhus från BoKlok. OBS! bilden är en illustration och avvikelser kan ske i slutgiltigt projekt.

Pressmeddelande -

​BoKlok kommer tillbaka till Bläshammar, Varberg med 32 par- och kedjehus

I Bläshammar i Varberg planerar BoKlok att återigen bygga nya bostäder. Denna gång i form av 32 par- och kedjehus. Försäljningen kommer att starta till våren 2020, med beräknad inflyttning ett år senare.

- Med tanke på hur stort intresset var för de lägenheter vi bygger här i Bläshammar just nu, känns det extra roligt att komma tillbaka och erbjuda fler människor chans till ett bra boende här på orten. Och att vi denna gång bygger parhus och kedjehus känns helt rätt här i Bläshammar, säger Magnus Hallonlöf, projektledare på BoKlok.

Husen kommer att ha 5 rum, fördelade på 117 kvm och två plan. De byggs som bostadsrätter och priserna startar på 2 695 000 kr. Det nya kvarteret i Bläshammar kommer att kallas BoKlok Ängslunden och ligger ungefär sex kilometer norr om Varberg, mitt bland skogar och åkrar och inte långt ifrån havet.

- Bläshammar är en lantlig pärla nära havet och naturen, väl värt ett besök. Vi tror dessutom att det är viktigt att man får chans att se platsen och området där husen i BoKlok Ängslunden kommer att ligga, eftersom det är så vackert. Därför kommer vi att ha våra kommande kundevenemang på Bläshammar skola som ligger precis bredvid tomten. Och självklart kommer en rundvandring att erbjudas! säger Magnus Hallonlöf.

Bläshammars skola och förskola finns i närområdet, likaså busshållplats med avgångar till bland annat Varberg centrum. Likt alla bostäder från BoKlok fördelas bostäderna genom en offentlig turordningsdragning. Det betyder att en turordningslista upprättas vid säljstarten som är planerad att hållas i Bläshammar, och kunder får därefter välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats. Genom detta tillvägagångssätt ges alla samma chans och budgivning utesluts.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt drygt 11 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll