Gå direkt till innehåll
Bakom kulisserna vid IKEAs inspelning i BoKloks visningshus i Mariefred.
Bakom kulisserna vid IKEAs inspelning i BoKloks visningshus i Mariefred.

Blogginlägg -

IKEA maxar möbleringen i Millangården, Mariefred!

Som en service till sina medlemmar har IKEA Family en filmserie med fokus på möblering och förvaring. Serien visas på ikea.com/family. Det här årets upplaga av serien spelas in i ett BoKlok visningshem, och vi fick därför möjlighet att kika in bakom kulisserna samt ställa några frågor till projektledaren för filmprojektet, Jonas Westberg från IKEA.

Vad är bakgrunden till filmserien och samarbetet i visningshuset i Mariefred?
På IKEA älskar vi livet hemma, och som en del av förmånerna för våra IKEA Family medlemmar har vi under många år erbjudit seminarier och workshops kring livet hemma och heminredning i våra varuhus. För att ännu fler ska kunna inspireras, och få ta del av, IKEAs kunskap om heminredning lanserade vi 2019 webbserien Heminredarna – en inspirerande serie om heminredning på IKEA.se.

Bakom kulisserna när IKEA Family teamet spelade in i BoKlok Millangården, Mariefred i förra veckan.

Hur populär är Heminredarna hos IKEAs kunder?
Sen webbserien lanserades i februari 2019 har en stor andel av IKEA Family medlemmarna tittat på de olika avsnitten – många fler än vi hade trott faktiskt! Vi ser att det verkligen finns ett stort intresse för både heminredning och IKEA, vilket är kul.

Varför valde ni ett hem från BoKlok som bas för er serie den här inspelningsomgången?
IKEA har, som en av grundarna, sedan snart 25 år ett nära samarbete med BoKlok. När vi letade efter en plats att spela in de kommande 9 avsnitten på, så landade vi i att ett hem från BoKlok skulle vara en perfekt plats för oss att filma på. Förutom att det finns kök och garderober från IKEA, så ger den smarta planlösningen oss möjlighet att visa många olika heminredningslösningar och massvis av inspiration på ett bra sätt. Genom att spela in hos BoKlok vet vi helt enkelt att vi har de bästa förutsättningarna att kunna inspirera ännu mer kring heminredning och förvaring, avslutar Jonas Westberg.

Länk till webbserien Heminredarna hittar du här nedan. De nio nya avsnitten släpps i november 2019.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Alexandra Lundqvist

Alexandra Lundqvist

Head of Communication 010-448 26 62

Relaterat innehåll