Gå direkt till innehåll
Kundansvarig säljare Maria Forssell tillsammans med några av kunderna som kom till visningen för att se sina nya hem monteras.
Kundansvarig säljare Maria Forssell tillsammans med några av kunderna som kom till visningen för att se sina nya hem monteras.

Blogginlägg -

Välbesökt visning när BoKlok Pilkronan i Landskrona monterades

Trots att termometern knappt nådde över 5 plusgrader och solen lyste med sin frånvaro i den skånska gråvintern, blandades en somrig grilldoft med förväntansfullt småprat intill Pilängsrundeln i Landskrona på tisdagsmorgonen. Det var dags för montagevisning för kunder i radhusprojektet BoKlok Pilkronan och andra nyfikna.

Ett tiotal radhuskunder, en handfull andra intresserade - däribland Torkild Svensson, kommunstyrelsens ordförande och Anna Classon, tillväxt- och näringslivschef i Landskrona stad - samt några skolklasser från Säbyholms montessoriskola var på plats på tisdagsförmiddagen för att se den sista radhuslängan i BoKlok Pilkronan komma på plats intill Pilängsrundeln. Per i Viken fanns också på plats för att bjuda alla som ville på grillad korv och kaffe. 

- Det känns väldigt roligt att så många kommit hit för att titta på montaget, sa Maria Forssell, kundansvarig säljare i projektet. Många som är här har köpt ett av husen och passar nu på att ställa frågor om till exempel altanens storlek och tillträdesdatum.

Plötsligt hördes ett jubel. Barnen från Säbyholms montessoriskola hade fått syn på dagens första modul som kom åkande genom luften. När den landat på sin plats utbröt en spontan applåd från samtliga i publiken, och det gick inte att ta miste på att entusiasmen smittade av sig även på montageteamet uppe på byggställningen.

- Det här är väldigt intressant för barnen att vara med om, och nu kan vi referera till detta när vi läser om husbygge i ämnet teknik, sa en av lärarna som arbetar på Säbyholms montessoriskola.

En bit bort, i perfekt vinkel för att se modulerna landa på sina rätta platser, stod två av kunderna och följde koncentrerat montaget.

- Det här är jättespännande att vara med om. Vi har tur som jobbar i närheten så att vi kunde smita hit en kort stund för att se detta, sa de medan nästa modul lyftes på plats. Nästa hus som monteras är nog vårt, funderade de vidare, medan de noga räknade husen i längan. 

I slutet av maj är det äntligen dags för inflyttning.

- Just nu känns det långt dit, men det kommer nog att gå fort. Det är kanske dags att börja packa flyttlådorna så smått, funderade en annan kund.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Alexandra Lundqvist

Alexandra Lundqvist

Head of Communication 010-448 26 62

Relaterat innehåll