Gå direkt till innehåll
Montagevisning och korvgrillning vid ett annat BoKlok-projekt i Skåne
Montagevisning och korvgrillning vid ett annat BoKlok-projekt i Skåne

Välkommen på montagevisning av BoKlok Kajen i Errarp, Ängelholm!

Tid 5 November 2019 10:00 – 11:30

Plats Luleågatan, Errarp, Ängelholm.

I Errarp utanför Ängelholm byggs hållbara och kvadratsmarta hus i flera etapper och nu har det blivit dags för montage av BoKlok Kajen, som består av 19 kedje- och radhus. Husen i BoKlok Kajen är snart helt slutsålda, men det finns fortfarande hus kvar att köpa i vår kommande etapp, BoKlok Piren.

Kom och se hur husdelarna lyfts på plats och monteras en efter en. Vi bjuder in både press, intressenter och kunder för att vara med och se hur husen växer fram. Husen tillverkas i modulelement inomhus på ett rationellt och industrialiserat sätt, och kommer till platsen på lastbilar och monteras sedan ihop till färdiga hus.

Jessica Hallberg, projektledare, Thomas Folkell, produktionsledare, och Maria Forssell, kundansvarig säljare, från BoKlok, kommer att vara på plats för att svara på frågor. På plats bjuds det på grillad korv och kaffe! 

Är du intresserad av att komma? Anmäl dig till kundansvarig säljare för projektet, Maria Forssell via mail maria.forssell@boklok.se, och skriv Montagevisning Errarp i ämnesraden. 

Hitta hit: Byggplatsen ligger norr om Ängelholm. Följ Kungsgårdsleden i riktning mot Skälderviken. Vid Varvsvägen svänger du vänster och sedan första vänster in på Errarpsvägen. På din vänstra sida har du Errarpsområdet och byggplatsen. Vi håller till vid Skanskas byggbodar längs med Luleågatan.

Vi ses!

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll