Gå direkt till innehåll
Illustration från liknande BoKlok-projekt
Illustration från liknande BoKlok-projekt

Pressmeddelande -

Nu blir Ängelholm 30 lägenheter klokare

Nu kommer BoKlok tillbaka till området "Errarps ängar" i Ängelholm. Efter en lyckad försäljning av första etappen i området väljer BoKlok att tidigarelägga nästa etapp. Försäljningen kommer att starta i höst med beräknad inflyttning hösten 2019.

- Efter en väldigt lyckad försäljning av tidigare bostäder i området såg vi ett behov av fler hållbara bostäder till ett lågt pris.Vi valde därför att tidigarelägga projektet, säger Juvall Jungman, projektledare på BoKlok.

Lägenheterna kommer att ha två, tre eller fyra rum med en yta på 55, 72 respektive 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och den totala boendekostnaden inklusive avgift till bostadsrättsföreningen och ränta blir ca 3350  kronor per månad för en tvårumslägenhet.

- Ängelholm har ett rikt föreningsliv och erbjuder flera idrotter i området. Närheten till havet och Rönne å är perfekt för den som är intresserad av fiske, båtliv eller andra vattenaktiviteter. Som boende i BoKlok Bojen får man njuta av långa sandstränder längs kusten där du kan sola och bada på sommaren - eller ta ett uppfriskande dopp på vintern, säger Juvall Jungman. 

- BoKlok Bojen ligger mitt i grönskande natur och intill tidigare BoKlok-bostäder. Här bor man i ett lugnt kvarter, nära hav och skog och med flera vackra vandringsleder att upptäcka. En kort cykeltur bort ligger Barkåkra station som trafikeras av Pågatågen vilket gör att man har bra pendlingsmöjligheter, säger Juvall Jungman.

De nya husen i området kommer att vävas in fint i befintlig bebyggelse och förhoppningen är att kunna erbjuda mer till ett redan omtyckt område. Det kommer att ligga nära busshållplats, mataffär och skola och dessutom bara ett stenkast från skog och natur.

Bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning på IKEA Helsingborg. En turordningslista upprättas och kunder får välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll

Relaterade event