Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

​Nu blir det ännu fler kloka hem i Ängelholm

BoKlok ska bygga ytterligare hem i området "Errarps ängar" i Ängelholm. Efter lyckade försäljningar av två etapper i området är det nu dags för en tredje etapp med fler hem, denna gång i form av radhus och kedjehus. Försäljningen kommer att starta under våren 2019 och beräknad inflyttning är sommaren 2020.

- Vi har sålt två etapper med lägenheter här ute i Errarp innan, som har varit väldigt populära. Därför känns det såklart extra kul att nu kunna erbjuda även radhus och kedjehus här. Vi är jätteglada att få vara med och utveckla Ängelholm och bygga bostäder här som vanliga människor har råd med. Köper man av oss så vet man alltid vad det kommer att kosta, eftersom vi genomför försäljningen på ett rättvist sätt utan krångliga kösystem och budgivningar, säger Jessica Hallberg, projektutvecklare på BoKlok.

De nya husen i BoKlok Kajen, som kvarteret ska kallas, kommer att ha 5 rum, fördelade på 117 kvm och två plan. De byggs hållbart och klimatsmart i trä och kommer att säljas som bostadsrätter. Alla bostäderna kommer att fördelas genom offentlig turordningsdragning, vilket betyder att en turordningslista kommer att upprättas vid säljstartstillfället. Utifrån denna kommer kunder sedan att få välja den bostad som passar dem bäst.

Errarps ängar är ett nybyggnadsområde i Ängelholm som kommer att ligga nära busshållplats, mataffär och skola och dessutom bara ett stenkast från skog och natur. Hav och strand finns en kort cykeltur bort. I området planeras det för både bostadsrätter, radhus. villor och ett vård- och omsorgsboende. Dessutom kommer det att finnas lekplats, grönområden och andra gemensamma ytor.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll

Relaterade event