Gå direkt till innehåll
Illustration av trädgårdssida med altan & grästäppor, BoKlok Pilkronan i Karlslund, Landskrona.
Illustration av trädgårdssida med altan & grästäppor, BoKlok Pilkronan i Karlslund, Landskrona.

Nu monteras de första bostadsrätterna i Karlslund, Landskrona!

Tid 21 Januari 2020 10:00 – 12:00

Plats Pilängsrundeln, Karlslund, Landskrona.

Den 21 januari bjuder BoKlok in press, intressenter och representanter från Landskrona stad för att vara med när de första bostadsrätterna i området Karlslund monteras på plats. Kom och se hur husdelarna lyfts på plats och monteras en efter en. Husen tillverkas i modulelement inomhus på ett smart och industrialiserat sätt, och kommer till platsen på lastbilar och monteras sedan ihop till de färdiga radhus som kommer att bli kvarteret BoKlok Pilkronan.

BoKlok är första byggherre på plats i ombyggnationen av stadsdelen Karlslund och kommer att bygga både radhus och lägenheter. Utvecklingen av Karlslund och nybyggnationen på plats är ett led i den helhetssatsning som Landskrona stad planerar för området. Idag består bebyggelsen främst av miljonprogramshus och hyresrätter är den enda boendeformen. Med BoKloks hem kommer de första bostadsrätterna till området.

Medan montaget pågår tänder Per i Viken sin grill och vi från BoKlok bjuder på korv & kaffe. John Hedblad, t.f. projektledare, Maria Forssell, kundansvarig säljare och Mikael Fischer, platschef, kommer att vara på plats från BoKlok och svara på frågor.

Är du intresserad av att komma? Anmäl dig till kundansvarig säljare för projektet, Maria Forssell, via mail maria.forssell@boklok.se

Hitta hit: Pilängsrundeln är adressen för de nya bostäderna och när du ser BoKloks flaggstänger är du på rätt väg. Parkerar gör du lättast på den stora parkeringsplatsen vid Idrottsvägen utanför Landskrona Idrottshall och Karlslundsbadet.

Mer information om Karlslund och BoKlok Pilkronan:

Karlslund står inför en stor förändring de närmsta åren. Landskrona stad planerar att utveckla hela området med bl.a. fler grönområden, dagvattendammar och lekplats. Detta, i kombination med nya hem i radhus- och bostadsrättsform kommer att ge en variation i bostadsutbudet och stärka stadsdelen.

Läs mer om radhusen i BoKlok Pilkronan i Landskrona här!

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll

Relaterade event