Gå direkt till innehåll

Ämnen: Fastigheter, fastighetsförvaltning

BoKlok Lotsen i Gammelstad, Luleå

BoKlok Lotsen slutsåld!

Nu är det klart – avtalet för det sista av rad- och parhusen i BoKlok Lotsen i Gammelstad, Luleå har signerats. Därmed är BoKlok Lotsen slutsåld, mycket tack vare en lyckad säljprocess och ett fint samarbete med mäklaren.

BoKlok har Sveriges nöjdaste bostadskunder – även i år

BoKlok har Sveriges nöjdaste bostadskunder – även i år

​BoKlok vinner för andra året i rad första priset i Prognoscentrets branschmätning ”Sveriges nöjdaste kunder” för bostadsutvecklare. Förstapriset delas i år med JM. Stort fokus på långsiktighet och metodiskt arbete ligger bakom vinsten.

Fortsatt brist på prispressade bostäder

Rapporter de senaste veckorna visar att allt fler bostadsutvecklare i storstadsområden som fokuserar på dyrare bostäder har problem med försäljning. BoKlok, IKEAs och Skanskas bostadskoncept, som är den största leverantören av bostäder för medelinkomsttagare, ser däremot ingen effekt i hur snabbt projekten säljs.

BoKlok Hasseln

Turordningen avgör klokt boende i Hälsinggården, Falun

Lördagen den 28 maj startar försäljningen av BoKlok lägenheter i Hälsinggården på IKEA varuhuset i Borlänge. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 11.00-13.00 i BoKlok-kuben. Strax därefter dras en turordningslista och vem som får välja lägenhet först. Byggstart är planerad till hösten 2016, med beräknad inflyttning våren 2017.