Gå direkt till innehåll
BoKlok Lotsen i Gammelstad, Luleå
BoKlok Lotsen i Gammelstad, Luleå

Nyhet -

BoKlok Lotsen slutsåld!

Nu är det klart – avtalet för det sista av rad- och parhusen i BoKlok Lotsen i Gammelstad, Luleå har signerats. Därmed är BoKlok Lotsen slutsåld, mycket tack vare en lyckad säljprocess och ett fint samarbete med mäklaren.

Cirka en mil nordväst om Luleå, i Gammelstad, ligger BoKlok Lotsen med 23 parhus och radhus. Kvarteret är utformat för en så trygg och bilfri miljö som möjligt – endast ett fåtal hus har sin parkeringsplats i anslutning till huset.

De boende har närhet till skolor, matbutik och kollektivtrafik samt sjukhuset, som är en stor arbetsgivare. Området är attraktivt för barnfamiljer och mycket omtyckt, vilket har spelat roll för försäljningen.

BoKlok Lotsen hade en första säljstart våren 2022, där intresseanmälningarna blev väldigt många vid den inledande marknadsföringen. Men marknaden förändrades snabbt därefter och BoKlok räknade därför om projektet. Det resulterade i en lägre belåningsgrad samt priser och avgifter som mötte marknaden och BoKlok Lotsen säljstartades därefter på nytt i maj 2023.

I slutet av förra veckan skrevs så det sista avtalet på av en klok, men också efterlängtad, ny medlem i bostadsrättsföreningen för det sista av radhusen. Emelie Ekelund, sälj- och marknadschef i BoKlok Sverige, är mycket nöjd och berättar:

- Den här säljtakten är resultatet av ett hårt men också välplanerat arbete för att optimera försäljningen. Efter att projektet räknats om fortsatte intresset från marknaden, men vi har också haft ett mycket bra samarbete med mäklaren Daniel Tillstam från Fastighetsbyrån. Daniel har jobbat med oss förr och “kan BoKlok”. Det är väldigt viktigt och visar på att relationen och förtroendet mellan oss, likaväl som mellan kund och mäklare, är väl värt att satsa på, säger Emelie Ekelund.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Alexandra Lundqvist

Alexandra Lundqvist

Head of Communication 010-448 26 62

Relaterat innehåll