Gå direkt till innehåll
Illustration av vardagsrum, likt ett av de som byggts i BoKlok Smaragden.
Illustration av vardagsrum, likt ett av de som byggts i BoKlok Smaragden.

Välkommen in till ett nybyggt BoKlok-hem i Färjestaden!

Tid 24 April 2019 16:00 – 18:00

Plats Safirvägen 1, Färjestaden.

I det nybyggda kvarteret BoKlok Smaragden i Färjestaden är de 7 parhusen med sina 14 bostäder nu på plats. Här har skruvdragare och verktyg verkligen gått varma - inte bara för att bygga husen, utan även för att färdigställa ett visningshem i ett av parhusen. Nu är vi äntligen klara och vill därför bjuda in press och andra intresserade till invigningen. Här kan alla nyfikna klämma och känna på ett riktigt klokt hem, och med egna ögon se hur en hållbar och kvadratsmart bostad för den normaltjocka plånboken ser ut inuti. Huset är självklart inrett med enkla och smarta heminredningslösningar från IKEA.

Louise Stjernqvist, kundansvarig säljare på BoKlok, och Peter Johnson, projektledare på BoKlok, kommer att vara på plats tillsammans med Philip Andersson, mäklare på Svensk Fastighetsfömedling för att visa runt i det nyinredda hemmet och svara på frågor. Kaffe och fika står också framdukat.

Är du intresserad av att komma? Hör gärna av dig till Louise Stjernqvist via mail louise.stjernqvist@boklok.se eller per telefon 010-449 22 15.

Hitta hit: BoKlok Smaragden ligger i sydöstra Färjestaden, på Safirvägen 1, snett emot Färjestadens hälsocentral och nära sporthallen Färjehallen.

Kommer du med bil? Från väg 137, kör av vid trafikplats Färjestaden och kör söderut på Brovägen/Runsbäcksvägen. Strax efter Talluddens stugby, sväng vänster in på Järnvägsgatan. Kör cirka 800 meter och ta höger in på Granitvägen så ligger BoKlok Smaragden på vänster sida. Parkering finns i anslutning till platsen. 

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll