Gå direkt till innehåll
BoKlok Liljekonvaljen
BoKlok Liljekonvaljen

Pressmeddelande -

Turordningen avgör klokt boende i Färjestaden

På onsdagen den 7 mars startar försäljningen av BoKlok lägenheter i Färjestaden på IKEA i Kalmar. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 17-18. Vid dagens slut dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet först, som nummer två, nummer tre osv.  Beräknad inflyttning hösten 2018.

I Färjestaden ska BoKlok bygga 24 lägenheter. Lägenheterna kommer att ha två, tre och fyra rum med en yta på 53, 70 respektive 81 kvm. De byggs som bostadsrätter och den totala boendekostnaden inklusive avgift till bostadsrättsföreningen och ränta blir ca 3981 kronor per månad för en tvårumslägenhet.

-  Stora delar av våra hus byggs i fabrik vilket gör att vi kan använda smarta tillverkningsprocesser, tänka i stora volymer och på så sätt hålla låga priser. Samtidigt minskar vi påverkan på både miljö och klimat och skyddar husen från väder och vind, säger Peter Johnson, projektledare på BoKlok. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll

Relaterade event