Gå direkt till innehåll

Regioner: Örebro

Illustration av trädgårdssida med egen altan och grästäppa, BoKlok Skördelyckan, Mosås, Örebro.

BoKlok startar försäljningen av ytterligare 35 par- och radhus i Örebro

Fredagen den 10 juni startar försäljningen av BoKlok-hus i Mosås i Örebro. Alla som anmäler intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att vara med i en öppen turordningsdragning. Dragningen bestämmer i vilken ordning man får välja sin nya bostad, och utesluter budgivning. Byggstart är planerad till hösten 2022, med beräknad inflyttning hösten 2023.

Illustrationsbild av Lyckoåsens entrésida

Nu säljs 24 kloka radhus i Örebro

Torsdagen den 9 september startar försäljningen av BoKlok-radhus i Mosås i Örebro. Alla som anmäler intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att anmäla sig till en turordningsdragning. Dragningen bestämmer i vilken ordning man får välja sin nya bostad, och utesluter budgivning. Byggstart är planerad till slutet av 2021, med beräknad inflyttning hösten/vintern 2022.

BoKlok Bettorps Allé, Örebro

Rättvis försäljning av 40 nya hem i Södra Bettorp, Örebro

​På lördag 8 oktober startar försäljningen av BoKlok lägenheter i Södra Bettorp, norra delen av Örebro. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan på IKEA Örebro mellan kl 10-12. Kl 12.05 dras en turordningslista om vem som får välja lägenhet först. Första huset beräknas monteras i maj 2017 och inflyttningen planeras till vintern 2017.