Gå direkt till innehåll
BoKlok Bettorps Allé, Örebro
BoKlok Bettorps Allé, Örebro

Pressmeddelande -

Rättvis försäljning av 40 nya hem i Södra Bettorp, Örebro

På lördag 8 oktober startar försäljningen av BoKlok lägenheter i Södra Bettorp, norra delen av Örebro. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan på IKEA Örebro mellan kl 10-12. Kl 12.05 dras en turordningslista om vem som får välja lägenhet först. Första huset beräknas monteras i maj 2017 och inflyttningen planeras till vintern 2017.

Lägenheterna har 2, 3 och 4 rum med en yta på 55, 72 respektive 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och den totala boendekostnaden inklusive avgift till bostadsrättsföreningen och ränta blir ca 4 319 kr per månad för en tvårumslägenhet.

- Vi kan hålla låga priser genom att alltid tänka i stora volymer. Vi bygger husen i fabrik och kan därför använda rationella tillverkningsprocesser. Dessutom minskar vi då påverkan på miljön och klimatet och skyddar husen från väder och vind, säger Lars Oscarson, Affärsutvecklare på Skanska.

BoKlok försäljningsfilosofi bygger på principen ”lika för alla”. Bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning. En turordningslista upprättas och kunder får välja den BoKlok bostad som passar dem bäst.

- Genom att samla kunderna på detta sätt genomför vi försäljningen på ett rättvist sätt utan krångliga kösystem och budgivningar. Samtidigt träffar alla sina blivande grannar vilket känns trevligt, säger Lars Oscarson.

Örebro är idag en av de snabbast växande kommunerna i Sverige, och nu förvandlas Södra Bettorp, ca 3 km norr om de centrala delarna av staden till ett nytt bostadsområde med omkring 500 nya hem. Här bor man med närhet till både staden och naturen.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Lars Oscarson, AffärsutvecklareSkanska, lars.oscarson@skanska.se, 010-448 61 27

Sacha Pardon, Pressansvarig BoKlok, sacha.pardon@boklok.se, 010-449 33 26

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1000 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt ca 8000 bostäder för de många människorna.

Presskontakt

Sacha Pardon

Sacha Pardon

Presskontakt Presschef 010-449 33 26

Relaterat innehåll