Gå direkt till innehåll
Illustration av entrésida, med härliga grönytor, BoKlok Orangeriet i Vänersborg.
Illustration av entrésida, med härliga grönytor, BoKlok Orangeriet i Vänersborg.

Pressmeddelande -

​Nu är det dags för försäljning av fler Boklok-hem i Vänersborg

På lördag den 12 januari startar försäljningen av BoKlok-lägenheter i Vänersborg, på IKEA i Uddevalla. Alla intresserade kan lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 10-12. Kl. 12.05 dras sedan en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet först, som nummer två, nummer tre osv.

På Holmängs Hage i Vänersborg ska BoKlok bygga ytterligare 40 lägenheter. Lägenheterna kommer att ha ett, två och tre rum med en yta på 31, 55 respektive 72 kvm. Alla lägenheter byggs som bostadsrätter, har egen fransk balkong, balkong eller altan med gräsplätt. Priserna startar på 590 000 kr med en månadsavgift på 1821 kr för en enrumslägenhet.

- Vi har ju byggt här i Vänersborg tidigare och eftersom de lägenheterna var så eftertraktade är vi väldigt glada att erbjuda ytterligare bostäder som vanliga människor har råd med. En av anledningarna till att vi har så bra priser är för att stora delar av våra hus byggs i fabrik vilket gör att vi kan använda smarta tillverkningsprocesser och tänka i stora volymer, säger Ove Lundqvist, kundansvarig säljare på BoKlok.

BoKlok försäljningsfilosofi bygger på principen ”lika för alla” och bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning. Det betyder helt enkelt att en turordningslista upprättas och utifrån det nummer man dragit får kunderna välja den bostad som passar dem bäst.

- Våra kunder har ofta olika önskemål om sina boenden; vissa vill bo stort, andra vill bo mindre, vissa vill bo högt upp och andra i markplan. Genom vår turordningslista får kunderna möjlighet att välja en bostad som passar just dem, på ett rättvist sätt, säger Ove Lundqvist.

Det nya kvarteret, BoKlok Orangeriet, kommer att byggas på Holmängs Hage, en ny stadsdel som byggs på Holmängen i Vänersborg. Området ligger endast ett stenkast från centrum samtidigt som naturen och vattnet är runt knuten med Göta Älv, Ekopark Halle-Hunneberg och Kyrkängens koloniområde. Här finns också mataffär, skola och kommunikationer på gångavstånd. Till Trollhättan tar det 20 minuter med bil och Göteborg nås på en timme. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll