Gå direkt till innehåll
Illustration av vardagsrum, BoKlok Skölden i Gävle
Illustration av vardagsrum, BoKlok Skölden i Gävle

Pressmeddelande -

​Efter vårens succé - BoKlok tillbaka i Gävle

I södra Hemlingby i Gävle kommer det snart att byggas ytterligare 33 lägenheter när BoKlok planerar för fler hem i det populära området. BoKlok har tidigare byggt i södra Hemlingby och nu är det dags för etapp två. Försäljningen är beräknad att starta i februari 2019.

- Vi har tidigare byggt i Gävle med jättebra resultat så självklart hoppas vi att även dessa hem ska få nya ägare snabbt. Under våren sålde vi etapp ett här ute i Hemlingby och det gick väldigt bra! De lägenheterna var mycket eftertraktade och därför känns det såklart jätteroligt att nu kunna erbjuda ännu fler hem här till ett bra pris. BoKloks grundtanke är ju att alla ska ha råd att bo bra, säger Jonas Olsson, projektledare på BoKlok.

Bostäderna kommer att ha två, tre eller fyra rum med en yta på 55, 72 respektive 85 kvm, alla med balkong eller altan. Bostäderna i det nya kvarteret, BoKlok Skölden, kommer alla att byggas som bostadsrätter. Likt alla BoKloks bostäder kommer även dessa hem att fördelas genom offentlig turordningsdragning vilket innebär att det vid försäljningsstarten upprättas en numrerad turordningslista utifrån vilken kunder får välja den bostad som passar dem bäst.

Södra Hemlingby är ett nytt område som är beläget söder om existerande bebyggelse i Hemlingby. I stadsdelen planeras det för ca 500 nya hem. Hemlingby ligger nära naturen och ger möjligheter till ett rikt friluftsliv samtidigt som bekvämligheter såsom mataffärer, vård, skolor och förskolor är nära till hands.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll