Gå direkt till innehåll
​Onlinebaserad kundkväll succé för BoKlok Älven

Nyhet -

​Onlinebaserad kundkväll succé för BoKlok Älven

I BoKloks nya köpprocess genomförs kundresan online, antingen via livesändningar eller förinspelade videos. Ett av de evenemang som kunder bjuds in till är en informativ kundkväll. Den första onlinebaserade kundkvällen genomfördes häromdagen för BoKlok Älven i Sundsvall.

Det personliga står i fokus hos BoKlok. Ett av de evenemang som kunder bjuds in till under sin resa till ett nytt hem är en kundkväll. Här får alla intresserade möjlighet att veta mer om det kommande projektet, bostäderna, planlösningar, bilder, träffa personal och ställa alla frågor de kan tänkas ha.

I dessa tider har BoKlok valt att ersätta den fysiska kundkvällen med en onlinebaserad. Det sker genom en webbsida med filmer som visar området, bostäderna och en filmad visning i ett möblerat visningshem. Information ges om praktiska detaljer som planlösningar, parkeringsplatser, tvättmaskiner, förråd och hur bostadsrättsföreningen är uppbyggd. Helt enkelt en utförlig presentation av BoKlok, projektet och bostäderna som helhet.

Personal från BoKlok är tillgänglig på en live-chat såväl som på telefon, för alla frågor som kan tänkas dyka upp under webbvisningen. Jenny Lindvall, kundansvarig säljare för BoKlok Älven, berättar om en av de första kundkvällarna online.

- Det här kändes verkligen jättebra! Jag hade kontakt med en del kunder både på telefon och chatt, och fick så positiv respons! Många tyckte att vår videopresentation var matnyttig, enkel och tydlig. Vi har redan fått in några anmälningar om att deltaga vid den livesända turordningsdragningen och ha en chans på de nya lägenheterna. Det känns ju såklart väldigt roligt!

BoKlok Älven ska byggas i naturnära läge och många av intressenterna är lite äldre personer som gärna vill flytta från huset till en mer lättskött lägenhet. Att inte få komma på en fysisk kundkväll har inte setts som ett problem. Snarare tvärtom.

- Många av våra äldre intressenter har uppskattat tryggheten i att ta del av informationen utan att behöva vistas i större grupper – och jag tror nästan att vår onlinebaserade kundkväll kan ge mer än en ”vanlig” kundkväll. Vi kan visa upp bostäderna på ett helt annat sätt, all information är samlad, det är väldigt tydligt och alla får ta del av samma information på samma gång. Jag tycker verkligen att det här är toppen, och ser stora möjligheter framåt! avslutar Jenny Lindvall. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll