Gå direkt till innehåll
Sovrummet i en fyrarumslägenhet
Sovrummet i en fyrarumslägenhet

Nyhet -

Första onlinevisningen gjordes i Tierp fast i Upplands Väsby

På måndagskvällen genomfördes den första virtuella visningen enligt BoKloks nya onlinebaserade säljprocess. Femton personer deltog i rundturen av fyrarumslägenheten på 85 kvadratmeter. Området som ska byggas i Tierp heter BoKlok Triangelparken. Hampus Swedérus, som är kundansvarig, tyckte att visningen gick över förväntan.

- Jag är positivt överraskad. Vi visste ju inte helt säkert om tekniken skulle hålla. Men det fungerade smidigt i stort. Det är ganska annorlunda att träffa kunderna virtuellt. Det personliga mötet får man inte på samma sätt. Men under rådande omständigheter tycker jag att det blev bra.

Visningsbesökarna anslöt via Hemnets webbsida och Hampus själv var på plats i BoKloks visningslägenhet i Upplands Väsby.

- Eftersom våra lägenheter alltid har samma planlösning kunde vi snabbt få fram en lösning där jag kunde filma från en identisk fyrarumslägenhet i vårt nybyggda område i Upplands Väsby.

Femton personer deltog i visningen och besökarna var överlag nöjda trots lite teknikstrul.

- De som satt framför en vanlig dator upplevde att det gick trögt bitvis medan de som använde mobilen tyckte att det fungera bra. Det får vi så klart titta närmare på så att båda alternativen fungerar framöver.

Efteråt har fyra personer hört av sig och en beslöt sig för att reservera en av lägenheterna vilket Hampus Swedérus är nöjd med.

- Det var svårt att veta vad man skulle förvänta sig i dessa tider och med det här lite annorlunda upplägget. Jag fick bra respons efter visningen och nu ska jag följa upp med alla besökarna om de har några frågor eller funderingar. Vem vet. Det kanske är virtuella visningar som är framtiden.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll