Gå direkt till innehåll
Nytt datum på grund av hårt väder! Montagevisning av flerfamiljshuset BoKlok Astrakan, Drottninghög, Helsingborg

Nytt datum på grund av hårt väder! Montagevisning av flerfamiljshuset BoKlok Astrakan, Drottninghög, Helsingborg

Tid 8 Mars 2023 10:00 – 11:00

Plats Grönkullagatan 17 och 19, Drottninghög, Helsingborg

Uppdatering: på grund av att väderleksrapporten flaggar för kraftigt snöfall och blåst flyttas montagevisningen till onsdag 8 mars istället för tidigare meddelat tisdag 7 mars.

Eftersom väderleksrapporter varnar för kraftigt snöfall och blåst under tisdagen 7 mars, flyttas montagevisningen av flerfamiljshuset Astrakan i Helsingborg till onsdag 8 mars istället.

BoKlok Astrakan består av två flerfamiljshus på fyra våningar med totalt 52 lägenheter på 1, 2, 3 eller 4 rum och kök.

Likt alla BoKlok-områden, tillverkas Astrakan som volymelement i vår fabrik i Småland, på ett smart och industrialiserat sätt, och transporteras på lastbilar för att monteras ihop på plats.

Vi håller öppet i vår möblerade visningslägenhet i BoKlok Aroma för intresserade att kunna gå runt och se hur man kan möblera på våra kloka kvadrat.

Är du intresserad av att komma?

Anmäl ditt intresse till André Jämthagen, projektchef BoKlok, via e-post andre.jamthagen@boklok.se eller via tfn 0723-92 64 36.

Hitta hit: gräsytan mellan Grönkullagatan 17 och 18, Helsingborg. Kommer du med bil, parkera vid Citygross.

Mer information om Drottninghög och BoKlok:

Sedan några år tillbaka genomgår Drottninghög en stor utveckling via projekt DrottningH. Helsingborgs stad och Helsingborgshem utvecklar stadsdelen och idag består bebyggelsen på Drottninghög främst av miljonprogramshus i hyresrättsform. I projektet DrottningH ska bl.a. fler upplåtelse- och boendeformer byggas och fokus läggs på sysselsättning och meningsfull fritid. Detta ska ge en variation i bostadsutbudet, möjliggöra för flyttkedjor och stärka stadsdelen.

BoKlok är en av aktörerna i projekt DrottningH. BoKlok har tidigare byggt 36 lägenheter och 31 radhus – områdets första radhus. Alla är i bostadsrättsform och nu fortsätter BoKlok bygga ytterligare bostadsrättslägenheter med BoKlok Astrakan. Besök vår webbplats för allt om BoKlok Astrakan.

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll