Gå direkt till innehåll
Nytt datum! Montagevisning av BoKlok Astrakan, Drottninghög, Helsingborg

Nytt datum! Montagevisning av BoKlok Astrakan, Drottninghög, Helsingborg

Tid 8 Mars 2023 10:00 – 11:00

Plats Grönkullagatan 17 och 19, Helsingborg.

Då väderleksrapporten flaggar för hårt väder med kraftigt snöfall och blåst tisdag 7 mars, flyttas tidigare meddelad montagevisning av flerfamiljshuset i BoKlok Astrakan på Drottninghög i Helsingborg till onsdag 8 mars.

Kunder, nya intressenter, representanter från Helsingborgs stad och press är välkomna att komma på montagevisning på onsdag 8 mars, istället för tidigare meddelat tisdag. Kontakta André Jämthagen, projektledare BoKlok, för mer information via e-post andre.jamthagen@boklok.se eller via tfn 0723-92 64 36.

BoKlok Astrakan består av två flerfamiljshus på fyra våningar med totalt 52 lägenheter på 1, 2, 3 eller 4 rum och kök. Likt alla BoKlok-områden, tillverkas Astrakan som volymelement i vår fabrik i Småland, på ett smart och industrialiserat sätt, och transporteras på lastbilar för att monteras ihop på plats.

Hitta hit: Vi möts på gräsytan mellan Grönkullagatan 17 och 19, Helsingborg. Kommer du med bil, parkera vid Citygross.

Mer information om Drottninghög och BoKlok:

Sedan några år tillbaka genomgår Drottninghög en stor upprustning via projekt DrottningH. Helsingborgs stad och Helsingborgshem utvecklar stadsdelen som tidigare främst bestått av miljonprogramshus i hyresrättsform. I projektet DrottningH ska bl.a. fler upplåtelse- och boendeformer byggas och fokus läggs på sysselsättning och meningsfull fritid. Detta ska ge en variation i bostadsutbudet, möjliggöra för flyttkedjor och stärka stadsdelen.

BoKlok är en av aktörerna i projekt DrottningH. BoKlok har tidigare byggt 36 lägenheter och 31 radhus här – områdets första radhus. Alla är i bostadsrättsform och nu fortsätter BoKlok bygga ytterligare bostadsrättslägenheter med BoKlok Astrakan. Besök vår webbplats för mer om BoKlok Astrakan.

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll