Gå direkt till innehåll
Illustration av de kommande lägenheterna i BoKlok Haga, Älmhult.
Illustration av de kommande lägenheterna i BoKlok Haga, Älmhult.

BoKlok bjuder in till montagevisning av BoKlok Haga, Älmhult!

Tid 3 December 2019 10:00 – 11:00

Plats Målarevägen 27, 343 33 Älmhult

I det nya bostadsområdet Hagabo i Älmhult, mitt i den småländska idyllen, har det blivit dags för montage av det nya kvarteret BoKlok Haga. BoKlok Haga kommer att bestå av två fyravåningshus med lummiga skogar runt knuten. 

Kom och se hur husdelarna lyfts på plats och monteras en efter en. Vi bjuder in både press, intressenter och kunder för att vara med och se hur husen växer fram. Lägenheterna tillverkas i modulelement inomhus på ett smart och industrialiserat sätt, och kommer till platsen på lastbilar och monteras sedan ihop till färdiga lägenhetshus.

Medan montaget pågår bjuder vi på julfika - kaffe, pepparkakor & lussekatter! Simon Wedeborg, projektledare, Louise Stjernqvist, kundansvarig säljare och Donald Jonasson, projektledare efterservice, kommer att vara på plats från BoKlok och svara på frågor. 

Är du intresserad av att komma? Anmäl dig till kundansvarig säljare för projektet, Louise Stjernqvist, via mail louise.stjernqvist@boklok.se.

Hitta hit: Byggplatsen ligger i nordöstra Älmhult, på Målarevägen 27, 343 33 Älmhult. Parkera längs med gatan, så möts vi vid grindarna in till byggarbetsplatsen.

Vi ses! 

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll