Gå direkt till innehåll
När kunderna i BoKlok Klingan fick besöka byggarbetsplatsen tog produktionschefen fram grillen.
När kunderna i BoKlok Klingan fick besöka byggarbetsplatsen tog produktionschefen fram grillen.

Blogginlägg -

Smygvisning med grillkorv

I början av våren möttes 110 köpare i BoKlok Klingan på Sågenområdet i Knivsta. De var där för att titta närmare på sitt framtida kvarter och kunde besöka en lägenhet i samma storlek de själva köpt för snart ett år sedan. De kunde också snacka lite med blivande grannar över en grillad korv.

Projektet är den fjärde etappen av fem som BoKlok bygger i området och på dagarna råder det full aktivitet på byggarbetsplatsen. Frida Heinemann är produktionschef i projektet och när arbetsplatsen stängde för dagen tog hon fram grillen och började förbereda för gästerna. Hon berättar om sina intryck efter kvällen:

- Det var trevligt att få träffa kunderna till lägenheterna och svara på deras frågor angående produktionen. Det ska även bli roligt att få se folk flytta in i området då det känns som att vi har lyckats skapa en trevlig känsla i innergårdarna samt att Klingan har ett så himla bra läge, nära till både naturen, skola och Knivsta centrum.

Det som i dagsläget är kvar att färdigställa i projektet innan inflyttning är bland annat små in- och utvändiga kompletteringar på husen samt färdigställande av komplementbyggnader, utvändiga elinstallationer och finplanering.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterade event