Gå direkt till innehåll
Bilden är en illustration och endast exempel på hur ett kvarter med BoKlok radhus och parhus kan se ut.
Bilden är en illustration och endast exempel på hur ett kvarter med BoKlok radhus och parhus kan se ut.

Pressmeddelande -

BoKlok säljstartar par- och radhus på nytt, till attraktiva priser

BoKlok bygger åter i Luleå och den 15 maj nystartar försäljningen av parhus och radhus med attraktivare priser och månadsavgift samt starkare föreningsekonomi. Inflyttning är beräknad till oktober 2023.

BoKlok är tillbaka i Luleå och bygger BoKlok Lotsen i Gammelstad – ett kvarter med 23 parhus och radhus på 5 rum och kök fördelade på 117 kvm i två plan. Husen säljs som bostadsrätter och BoKlok är ensamma om denna byggnadsform i området. Priserna startar på 2 195 000 kr med en månadsavgift på 4989 kr.

- Vi har byggt i Luleå tidigare vilket blev populärt, så det känns riktigt kul att komma tillbaka, denna gång i Gammelstad. Med tanke på den rådande bostadsmarknaden, känns det därtill extra bra att vi nu kan erbjuda lägre priser och månadsavgift med dessutom lägre belåning till bostadsrättsföreningen. Vi tror verkligen på området med sin närhet till Stadsö centrum och goda kommunikationsmöjligheter, samtidigt som det finns en känsla av villakvarter med skogen som närmaste granne, säger Peter Halvarsson, projektchef på BoKlok.

Alla 23 husen får solceller på taken, vilket innebär att BoKlok Lotsen blir ett hållbart kvarter där energitillskottet bidrar till att sänka driftskostnaderna för föreningen och de boende. Bostäderna får också varsin liten trädgård med uteplats, och 12 av radhusen får parkeringsplats vid uppfarten.

- På BoKlok bygger vi både hållbara områden och hem. Husen byggs i trä med moderna, industriella byggmetoder i fabrik med minimalt spill, vilket innebär väldigt låg klimatpåverkan. Det gör att ett hem från oss är hållbart på mer än ett sätt och samtidigt kan vi hålla priserna nere, säger Peter Halvarsson.

Bostäderna i BoKlok Lotsen säljs enligt först-till-kvarn-principen från och med den 15 maj.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet för de många människorna. BoKlok har hittills byggt närmare 14 000 bostäder och finns idag i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

Kontakter

Peter Halvarsson

Peter Halvarsson

Projektchef 072-1907764

Relaterat innehåll