Gå direkt till innehåll
Jammy Stridsjö & Alexander Liljenberg BoKlok, Andreas Paulsson projektchef & Sulev Pull VD Nybro Bostads AB.
Jammy Stridsjö & Alexander Liljenberg BoKlok, Andreas Paulsson projektchef & Sulev Pull VD Nybro Bostads AB.

Pressmeddelande -

BoKlok och Nybro Bostads AB ska bygga 40 lägenheter i Nybro genom SKL-avtal

BoKlok och Nybro Bostads AB har skrivit avtal om 40 nya hyreslägenheter. Projektet är avropat inom ramen för avtalet SKL Bostadshus 2016. Markarbetena påbörjas efter sommaren och projektet beräknas vara inflyttningsklart hösten 2021.

- Vi ser fram mot detta projekt då det är hus som är industriellt byggda och i trä. Två viktiga ingredienser för vår miljömässiga satsning i en naturrik skogskommun, säger Sulev Pull, VD Nybro Bostads AB

Projektet kompletterar Nybro Bostads ABs bestånd med fler mindre lägenheter som ger såväl unga som äldre möjlighet att flytta till en mer ändamålsenligt bostad.

- Vi är glada att kunna bidra till utvecklingen av Nybro. Vi bygger med moderna metoder i fabrik. Det gör att vi kan hålla jämn och hög kvalitet och samtidigt halvera byggtiden jämfört med att bygga på traditionellt sätt, säger Jammy Stridsjö, affärsutvecklare på BoKlok.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok har hittills byggt närmre 12 000 bostäder för de många människorna, i Sverige, Norge och Finland. 

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll