Gå direkt till innehåll
En av BoKloks annonser i den marknadsföringskampanj som var med tävlade i Columbi Ägg.
En av BoKloks annonser i den marknadsföringskampanj som var med tävlade i Columbi Ägg.

Nyhet -

​BoKlok tar hem diplom i reklamtävlingen Columbi Ägg!

BoKlok blev tidigare i år nominerade till Columbi Ägg, tidningen Dagens Samhälles pris för bästa reklamkampanj riktad mot offentliga beslutsfattare. Idag avgjordes tävlingen och BoKlok blev stolta diplommottagare.

Av 134 genomförda kampanjer i tidningen under 2018, var 13 st. med och tävlade om det prestigefyllda priset. BoKloks bidrag var från markkampanjen ”Låt allemansrätten gälla på bostadsmarknaden”, framtagen tillsammans med reklambyråduon Per Ekros & Christian Hultberg.

- Att bli uppmärksammade och nominerade till detta pris har gjort oss så glada! Även om vi inte vann är vi oerhört stolta över att ha fått diplom. Det är ett bevis på att det vi brinner för – att skapa hem för vanliga människor – ses som viktigt av andra också. Vi vill medverka med konkreta lösningar till samhällets utmaning om var alla ska bo, säger Charlotta Herte, marknads- och försäljningschef, BoKlok.

Ceremoni och prisutdelning ägde rum under en lunch på Operaterrassen i Stockholm. Vinnare av Columbi Ägg detta år blev Försvarsmakten. På plats för prisutdelningen var från BoKloks sida Charlotta Herte, marknads- och försäljningschef, Alexandra Lundqvist, social media manager och Magdalena Stadler, projektledare Public Relations & Public Affairs.

Columbi Ägg har delats ut sedan 1993 och de senaste sex åren har BoKlok varit nominerade till Columbi Ägg fyra gånger tidigare, och stått som vinnare en gång – år 2013.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll