Gå direkt till innehåll
Magdalena Stadler, Hanna Sjöström och Sacha Pardon från BoKlok var på plats i Stockholm för att ta emot priset i Digital PR Awards.
Magdalena Stadler, Hanna Sjöström och Sacha Pardon från BoKlok var på plats i Stockholm för att ta emot priset i Digital PR Awards.

Nyhet -

​BoKlok vinnare av Digital PR Awards!

Igår arrangerades Digital PR Awards av Mynewsdesk, ett pris inom digitalt PR-arbete. För nyhetsåret 2017 var 30 företag nominerade och BoKlok blev en av de tio glada vinnarna.

Med Digital PR Awards vill Mynewsdesk uppmärksamma de kunder som har förstått vikten av att arbeta med ett kreativt och effektivt PR-flöde – som dessutom ger resultat.

I år var 30 företag inom tio olika kategorier nominerade. De nominerade bedömdes utifrån utseende och upplägg på nyhetsrummet, bredd och variation på innehåll samt engagemang, räckvidd och resultat av PR-aktiviteter.

Middag och prisutdelning skedde på The Meeting Room i Stockholm och under festliga former tillkännagavs vinnarna. BoKlok kammade hem förstapriset i kategorin ”Bygg & fastighet”, där också Humlegården fastigheter och Fastighetsägarna var nominerade. Motiveringen från Mynewsdesk var följande:

”Tydligt regionalt fokus i PR-arbetet vilket ökar relevansen och förbättrar resultatet. Bra mix av företagsnyheter och utbildande innehåll. Nyttjar verkligen sin stora bildbank och lyckas därför leverera ett tilltalande bildspråk.”.

Priset mottogs av Hanna Sjöstrom, social media manager, Sacha Pardon, PR & Public Affairs Manager, och Magdalena Stadler, projektledare PR & Public Affairs.

-Det här känns så himla roligt! Vi har inte använt Mynewsdesk så länge och arbetar ständigt med utvecklingen av vårt nyhetsrum. Vi har verkligen försökt få till en bra mix av nyheter som ska tilltala allt från politiker till nyfikna kunder. Med det här priset känns det som att vi verkligen är på rätt väg att få ut vårt budskap till fler – att vi bygger prisvärda hem för vanliga människor, säger Hanna Sjöström, social media manager, BoKlok. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll